Op dood Spoor

Op dood Spoor - Ton van Oorschot | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Op dood spoor. Het is een thriller zonder poëtische beschrijvingen, die je bijv ... Goederensporen Harlingen Haven - Fotoverslag Op Dood Spoor ... . bij Arnaldur Indridason tegekomt, en waar ik wel van geniet maar dit zou hier het boek ook onnodig lijvig maken, want het telt nu al een 500-tal bladzijden. De reeds lang als urgent geachte vernieuwing van de IT binnen Defensie is nu op een dood spoor beland en de grote vraag is hoe lang dit gaat duren. Er worden peperdure systemen gekocht zoals de F-35 en radarsystemen, maar het is niet mogelijk de hiermee verkregen informatie breed over de krijgsmacht te verspreiden. Treinen op dood spoor Westerbork, Theresienstadt, Auschwitz, Meuselwitz Fred Schwarz ' ... bol.com | Op dood spoor, Henk Hovinga | 9789051943641 | Boeken ... . Treinen op dood spoor Westerbork, Theresienstadt, Auschwitz, Meuselwitz Fred Schwarz 'Het laatste transport naar Auschwitz is vertrokken. Iemand in deze trein zal de honderdduizendste zijn, maar niemand zal hem feliciteren.' Het is een van de talloze verwijzingen die Fred ...

INFORMATIE

AUTEUR
Ton van Oorschot
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Op dood Spoor.pdf

OMSCHRIJVING

Lees Op Dood Spoor een spannende, integrerende thriller, die deels op waarheid en deels op fictie berust.Wanneer er na een anoniem telefoontje twee doden in een kraakpand worden gevonden, tast rechercheur Hendrix in eerste instantie volkomen in het duister. Maar als blijkt dat een van de slachtoffers de bekende activist Hans van der Togt is, die kort daarvoor in de media zijn ongenoegen had uitgesproken tegen het prestigieuze HSL project, is de link naar dit project snel gelegd. Dit en het feit dat Hendrix tijdens het onderzoek op een aantal dubieuze declaraties en aankopen zoals de Fyra-treinen stuit, maken hem duidelijk dat hij op het juiste spoor zit. Echter als blijkt dat hij niet de enige is die in de bubbels van de verdachte vijver vist, ontwikkelt zich rond hem een wespennest waarin de problemen zich opstapelen. Wat volgt zijn aaneenschakelingen van intriges en bedrog, die uiteindelijk uitmonden in een angstaanjagend plot dat niemand ziet aankomen. Op Dood Spoor is een spannende, integrerende thriller, die deels op waarheid en deels op fictie berust.

Wil je het boek lezen?Op dood Spoor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ton van Oorschot. Lezen Op dood Spoor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN