Misty Mission 3 - In de hel als in het vagevuur

Misty Mission 3 - In de hel als in het vagevuur - Michel Koeniguer | Tiliboo-afrobeat.com

...sion 3 - In de hel als in het vagevuur. Zomer 1968 ... Misty Mission 3 In de hel als in het vagevuur - stripinfo.be ... . Terwijl Nick op de luchtmachtbasis England in Louisiana verblijft, ontloopt hij zijn familiale verantwoordelijkheden en raakt hij er maar niet uit of zijn vader een held of een smeerlap is. Op de grond is het een hel, in de jungle met patrouilles in de dorpen. In de lucht is het niet veel rustiger. Het lot van de twee mannen lijkt alsnog meer met elkaar verwant te zijn... Misty Mission is een compleet verhaal in 3 del ... In de hel als in het vagevuur (Misty Mission 3 ... ... ... Misty Mission is een compleet verhaal in 3 delen. Misty Mission strips. Hieronder vind je 4 strip uitgaven uit de stripreeks Misty Mission. Klik op de cover om ... Misty Mission 3 - In de hel als in het vagevuur (Hardcover). Zomer 1968. Terwijl Nick...

INFORMATIE

AUTEUR
Michel Koeniguer
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Misty Mission 3 - In de hel als in het vagevuur.pdf

OMSCHRIJVING

Zomer 1968. Terwijl Nick op de luchtmachtbasis England in Louisiana verblijft, ontloopt hij zijn familiale verantwoordelijkheden en raakt hij er maar niet uit of zijn vader een held of een smeerlap is. Josh Lacour lijkt zich op te houden in de illegaliteit, hoewel hij duidelijk in Vietnam aanwezig is.Maar in plaats van in rook te zijn opgegaan, werd hij een getrainde soldaat die zich vervoegde bij de MACV/SOG, clandestiene eenheden die over de Vietnamese grenzen opereren, in Laos of Cambodja. Hij is al lang niet meer de onbeduidende mecanicien die in zijn caravan in Damville woonde.Misty Mission is een compleet verhaal in 3 delen.

Wil je het boek lezen?Misty Mission 3 - In de hel als in het vagevuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michel Koeniguer. Lezen Misty Mission 3 - In de hel als in het vagevuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN