In het begin was er woede...

In het begin was er woede... - joseph Homs | Tiliboo-afrobeat.com

...begin was er woede... (Hardcover). Londen, 1851 ... Ethopië begint begin in juli met vullen van de gigadam in ... ... . De Engelse burgerij rept zich naar Crystal Palace, een indrukwekkend gebouw dat is opgetrokken... In het begin was er woede... Thema voorstellen: Annuleren. Sluiten. Bedankt om een thema voor te stellen! Dit zal snel beoordeeld worden. Sluiten Schrijf een review. Beoordeel dit album: Schrijf je review. Bedankt voor jouw review. Er is een fout gebeurd tijdens het verzenden van de review. Shi - 1: In het begin was er woede... Een pil ... Shi - In het begin was er woede (Zidrou/Homs) | Strip Vlog ... ... . Shi - 1: In het begin was er woede... Een pilootaflevering uit het boekje. Het begint vreemd. Twee pagina's in het hedendaagse Londen, waar een harteloze wapenfabrikant het slachtoffer wordt van een wraakactie, worden bruusk geruild voor een vrouwelijk trio dat in een Victoriaans aandoende omgeving door een duivels type w...

INFORMATIE

AUTEUR
joseph Homs
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
In het begin was er woede....pdf

OMSCHRIJVING

Londen, 1851. De Engelse burgerij rept zich naar Crystal Palace, een indrukwekkend gebouw dat is opgetrokken voor de allereerste Wereldtentoonstelling. In een ruimte die aan Japan is gewijd, zijn kolonel Winterfield en zijn familie getuige van een triest schouwspel: een Japans meisje heeft een dode zuigeling in de armen. Om te vermijden dat het voorval een smet zou werpen op het gebeuren, wordt de jonge moeder hardhandig afgevoerd en het lijkje weggemoffeld. Jennifer, de dochter van de kolonel, is ontdaan en besluit de jonge Japanse op te sporen om haar waardig afscheid te laten nemen van haar kind. De twee jonge vrouwen bundelen hun krachten en ondernemen samen een kruistocht tegen het Britse rijk om de misdaad en een duivels complot op te helderen. In het heden maakt het proces tegen Lionel Warrington, ceo van een wapenfabriek, veel ophef in Engeland. Hij wordt vrijgesproken van de verantwoordelijkheid die hij zou dragen voor het misbruik van de intelligente antipersoonsmijnen die zijn bedrijf produceert. Dan volgt een aanslag op zijn familie. Ze wordt opgeëist door een criminele organisatie die haar wandaad ondertekent met het Japanse teken voor de dood: SHI.

Wil je het boek lezen?In het begin was er woede... in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur joseph Homs. Lezen In het begin was er woede... Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN