Dyslexie en moderne vreemde talen

Dyslexie en moderne vreemde talen - Wim Tops | Tiliboo-afrobeat.com

... aan allen die op zoek zijn naar informatie over dyslexie en het leren van vreemde talen en in het bijzonder de Engelse taal ... Boek: Dyslexie en moderne vreemde talen - Geschreven door ... ... . Deze site is speciaal bedoeld voor ouders en leerlingen, remedial teachers, docenten en anderen die meer willen weten over dit thema. Dyslexie en moderne vreemde talen 1e druk is een boek van Wim Tops uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044129779 Over het boek: Het leren van moderne vreemde talen op de lagere en de middelbare school is voor leerlingen met dyslexie vaak een grote uitdaging. Dyslexie en moderne vreemde talen In het voortgezet onderwijs worden kinderen met dyslexie dubbel geconfronteerd met hun h ... PDF Welke wettelijke regelingen zijn er voor leerlingen met ... ... . Dyslexie en moderne vreemde talen In het voortgezet onderwijs worden kinderen met dyslexie dubbel geconfronteerd met hun handicap. Bij vakken als 'Engels' is vooral het juist doorzien van de klank-tekenkoppeling een groot probleem voor kinderen met dyslexie. Welke klanken worden ...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim Tops
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Dyslexie en moderne vreemde talen.pdf

OMSCHRIJVING

Dyslexie en moderne vreemde talen 1e druk is een boek van Wim Tops uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044129779 Over het boek: Het leren van moderne vreemde talen op de lagere en de middelbare school is voor leerlingen met dyslexie vaak een grote uitdaging. Met dit boek willen de auteurs handvatten aanreiken voor de begeleiding van leerlingen met dyslexie bij de vakken Frans en Engels. De auteurs schetsen een actuele wetenschappelijke stand van zaken over dyslexie en tweedetaalverwerving. Vanuit de praktijk vullen ze dit aan met veel concrete tips en heldere adviezen over de instructie, de remediëring en de evaluatie van lees-, schrijf-, spreek- en luistervaardigheden in moderne vreemde talen. Er wordt ook dieper ingegaan op hulpmiddelen en onderwijsmaatregelen die een steun kunnen zijn voor leerlingen met dyslexie om vlotter moderne vreemde talen aan te leren. Met een persoonlijke code kunnen de voorgestelde kaarten en stappenplannen gedownload worden via dl.garant-uitgevers.eu. Over de auteur(s): Wim Tops is romanist en neurolinguïst. Hij werkte verschillende jaren als leerkracht Frans in het secundair onderwijs. Momenteel werkt hij als wetenschappelijk onderzoeker bij Code, het expertisecentrum van Thomas More en als coördinator van De Kronkel, een multidisciplinair centrum voor diagnostiek en begeleiding van kinderen en jongeren met leer- en ontwikkelingsstoornissen. Gitte Boons is bachelor lager onderwijs met een aanvullende opleiding voor het buitengewoon onderwijs. Zij geeft les aan leerlingen met leerstoornissen (type 8) in Ritmica, een school voor buitengewoon basisonderwijs.

Wil je het boek lezen?Dyslexie en moderne vreemde talen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim Tops. Lezen Dyslexie en moderne vreemde talen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN