Dorsten naar gerechtigheid

Dorsten naar gerechtigheid - Paul Scholten | Tiliboo-afrobeat.com

...tigheid is in de Bijbel niet een kwestie van goed gedrag 'Gelukkig wie hongeren en dorsten naar gerechtigheid, want zij zullen verzadigd worden ... Zaligsprekingen 5. - "Zalig die hongeren naar ... ... .' Dit is eigenlijk een onmogelijke tekst voor ons. En wel om de eenvoudige reden dat we niet kunnen aanvoelen waar het over gaat. Hij zei dat zelfs de meest corrupte mensen deze dorst naar God hebben, een verlangen dat door Gods liefde kan worden geblust. De paus benadrukte verder dat Jezus niet alleen spreekt over honger en dorst naar persoonlijke en sociale rechtvaardigheid, "Jezus wijst ook op een dieper verlangen naar gerechtigheid in de ogen van God. Gelukkig wie hongeren en dorsten naar gerechtigheid, want zij zullen verzadigd worden. Zalig zijn zij die hongeren en dorsten naar de gerecht ... De Bergrede van Jezus - ZALIG DIE HONGEREN EN DORSTEN NAAR ... ... . Gelukkig wie hongeren en dorsten naar gerechtigheid, want zij zullen verzadigd worden. Zalig zijn zij die hongeren en dorsten naar de gerechtigheid; want zij zullen verzadigd worden. Matteüs 5:6 5: Gelukkig de barmhartigen, want zij zullen barmhartigheid ondervinden. Zalig zijn de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul Scholten
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Dorsten naar gerechtigheid.pdf

OMSCHRIJVING

Dorsten naar gerechtigheid 1e druk is een boek van Paul Scholten uitgegeven bij Kluwer. ISBN 9789013072600 Herpublicatie van artikelen van Paul Scholten met een naschrift van Dr. T.J.M. Slootweg n.a.v. de Beschouwingen van Paul Scholten.

Wil je het boek lezen?Dorsten naar gerechtigheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul Scholten. Lezen Dorsten naar gerechtigheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN