Dominicus Regiogids - Californië, Arizona, Utah en Nevada

Dominicus Regiogids - Californië, Arizona, Utah en Nevada - Angela Heetvelt | Tiliboo-afrobeat.com

...us Regiogids - Californië, Arizona, Utah en Nevada (Paperback) ... Yindo - Dominicus regiogids : Elzas, Vogezen en Jura ... . Of je nu nieuwsgierig bent naar cultuurbepalende wereldsteden als San Francisco... Dominicus Regiogids - Californië, Arizona, Utah, en Nevada. Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van... Beschrijving. Uitgebreide reisgids voor Californië, Arizona, Utah en Nevada. Dominicus Reisgidsen zijn gidsen voor avontuurlijke en geïnteresseerde mensen. • met extra aandacht voor geschiedenis en cultuur van het l ... Dominicus reisgids Californië, Arizona, Utah en Nevada ... ... . • met extra aandacht voor geschiedenis en cultuur van het land • geschreven door Nederlandse auteurs • meer dan 75 bijzondere bestemmingen Of het nu om een avontuurlijke reis gaat, om een lekkere vakantie of om een korte stedentrip ... Of je nu nieuwsgieri...

INFORMATIE

AUTEUR
Angela Heetvelt
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Dominicus Regiogids - Californië, Arizona, Utah en Nevada.pdf

OMSCHRIJVING

Of je nu nieuwsgierig bent naar cultuurbepalende wereldsteden als San Francisco en Los Angeles of je juist graag terugtrekt in de natuur: de zuidwestelijke hoek van de Verenigde Staten is voor iedereen een gebied vol hoogtepunten. Californië heeft terecht het grootste aantal bezoekers, gevolgd door de Grand Canyon (Arizona), de nationale parken van Utah en het bruisende Las Vegas. Voor een ander perspectief start je je rondreis in Denver, dat een uitstekende toegang vormt tot het ruige Rocky Mountains-landschap van Colorado. Of kies voor een terugreis door New Mexico, waar je je in de kunstenaarsmekka's Santa Fe en Taos even in een ander land en tijdperk waant. Wie de hoogste bomen en de diepste kloven al gezien heeft, wacht aan de kust van de Stille Oceaan tot diep in de woestijnen nog een wereld van verrassingen: het verhaal van een roerige geschiedenis, met aardverschuivingen in landschap en beschaving. In deze gids maak je kennis met de bekende toppers én met weinig belichte plaatsen en figuranten.

Wil je het boek lezen?Dominicus Regiogids - Californië, Arizona, Utah en Nevada in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Angela Heetvelt. Lezen Dominicus Regiogids - Californië, Arizona, Utah en Nevada Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN