De teelt van leifruitbomen

De teelt van leifruitbomen - J.M. Freriks | Tiliboo-afrobeat.com

...t een fruitboom in elkaar? Dit dossier handelt over de teelt van grootfruit, nl ... teelt van leifruitbomen | Informatie voor professionals in ... ... . appel, peer, pruim, kers (zoet) en kriek (zuur), perzik, abrikoos, walnoot, kweepeer, mispel. Grootfruit groeit aan bomen, dat zijn planten met een stam. Daartegenover staat kleinfruit, dat aan struiken of... Het boek De teelt van leifruitbomen (derde druk) door J.M. Freriks met tekeningen van Pia Eskes is een bijzonder waardevol lees- en naslagwerk als het gaat om de teelt van leifruit. De auteur is dé specialist in Nederland op het gebied van leifruitsnoei. In ... Alle verschillende soorten fruitbomen van appel- tot perenboom ... . De auteur is dé specialist in Nederland op het gebied van leifruitsnoei. In De teelt van leifruitbomen beschrijft J.M. Freriks uitvoerig in woord en met illustraties van P. Eskes de teelt, het opleiden en snoeien van (oude) fruitrassen die geschikt zijn voor de teelt als leivorm.. In 2011 heeft Stichting In Arcadië de heruitgave van de inmiddels uitverkochte eerste druk uit 1997 verzorgd. De teelt van leifruitbomen is te bes...

INFORMATIE

AUTEUR
J.M. Freriks
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De teelt van leifruitbomen.pdf

OMSCHRIJVING

De teelt van leifruitbomen is een bijzonder waardevol lees- en naslagwerk als het gaat om de praktische teelt van leifruit. Deze specifieke vorm van fruitteelt, die vooral aan het eind van de negentiende eeuw opgang deed op buitenplaatsen, was, op een enkele buitenplaats na, vrijwel verdwenen maar staat opnieuw in de belangstelling. Dit boek beschrijft uitvoerig, in woord en beeld, de teelt, het opleiden en snoeien van vele oude fruitrassen van o.a. peer, appel, druif, moerbei enz. die geschikt zijn voor de teelt als leivorm.

Wil je het boek lezen?De teelt van leifruitbomen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.M. Freriks. Lezen De teelt van leifruitbomen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN