De onzichtbare acteur / Boek I

De onzichtbare acteur / Boek I - Pari Alexander Schoorel | Tiliboo-afrobeat.com

...htbare acteur / Boek I (Paperback). Pari Alexander Schoorel werd geboren op 26 december 1938, in Buitenzorg, Nederlands Indië ... De onzichtbare acteur BOEK II: gerijmde vertelsels van een ... ... . Gedurende de... De Onzichtbare Acteur - BOEK II (Paperback). Een paar reacties op BOEK I van De Onzichtbare Acteur: ''Zo boeiend, verrassend geschreven.'' ''Op bijna... Bestel De Onzichtbare Acteur - BOEK I van Pari Alexander Schoorel. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Een Autobiografie BOEK I en II door Pari (Lex) Schoorel "Beste mensen, gisteren, op de laatste dag van de maand augustus 2013, is het boek De Onzichtbare Acteur zowel in gedrukte vorm als in e-book versie beschikbaar geworden voor u, de nieuwsgierige lezer." ... bol.com | De onzichtbare acteur / Boek I, Pari Alexander ... ... ." ...

INFORMATIE

AUTEUR
Pari Alexander Schoorel
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
De onzichtbare acteur / Boek I.pdf

OMSCHRIJVING

Pari Alexander Schoorel werd geboren op 26 december 1938, in Buitenzorg, Nederlands Indië. Gedurende de oorlog verbleef het gezin Schoorel in verschil-lende jappenkampen. In juli 1947 repatrieerden zij naar Nederland, op de Oranje. Pari werd acteur. Op 23-jarige leeftijd werd hij bekend door zijn dubbele hoofdrol in de film Als Twee Druppels Water van Fons Rademakers en door de tv-serie Vrouwtje Bezemsteel. Hij speelde grote rollen bij De Nederlandse Comedie, Het Antwerps Kamertoneel en De Nieuwe Komedie/Arena (o.a. Romeo). Zijn eerste professionele regie, De Dwergen van Pinter, was een enorm succes. Kort na zijn dertigste jaar maakte Pari de overstap naar de klassieke muziek, als zanger en als componist. In 1975 kwam hij in vaste dienst bij de NOS, als bariton in het Groot Omroep Koor. Rond 1980 volgde een lange periode van ziekte (later geduid als oorlogstrauma). Na 1982 keerde hij terug naar het theater, speelde een grote rol in de kostuumserie Armoede en leidde een jeugdtheatergezelschap. In 1984 werd Pari sannyasin: discipel van Osho (toen nog Bhagwan genoemd). Tussen 2002 en 2007 vonden diverse concertseries plaats, met liederen, duetten en een pianokwartet van zijn hand.

Wil je het boek lezen?De onzichtbare acteur / Boek I in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pari Alexander Schoorel. Lezen De onzichtbare acteur / Boek I Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN