De erfenis van St. Silvanus

De erfenis van St. Silvanus - Beth Moore | Tiliboo-afrobeat.com

...chreven bij De erfenis van St. Silvanus. De schrijfster heeft een vlotte en gedetailleerde schrijfstijl en heeft een prachtig, mysterieus verhaal neergezet ... De erfenis van St. Silvanus - Blijflezen.nu ... . De geschiedenis van St. Silvanus en het hedendaagse leven in St. Silvanus zijn op een fijne wijze met elkaar verweven, wat het boek erg interessant maakt. 'De erfenis van St. Silvanus' is de eerste roman van populaire bijbelstudie-auteur Beth Moore. Als ze hoort dat haar vader zich doodgedronken heeft, keert Jillian Slater terug naar New Orleans. Ze heeft hem en haar afstandelijke grootmoeder de afge ... De erfenis van St. Silvanus - Beth Moore - 9789029726184 ... ... . Als ze hoort dat haar vader zich doodgedronken heeft, keert Jillian Slater terug naar New Orleans. Ze heeft hem en haar afstandelijke grootmoeder de afgelopen twintig jaar niet meer gezien en voelt er eigenlijk niets voor om weer aan hen herinnerd te worden. 'De erfenis van St. Silvanus' is de eerste roman van populaire bijbelstudie-auteur Beth Moore. Als ze hoort dat haar vader zich doodgedronken heeft, keert Jillian Slater terug ...

INFORMATIE

AUTEUR
Beth Moore
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
De erfenis van St. Silvanus.pdf

OMSCHRIJVING

"De erfenis van St. Silvanus' is de eerste roman van populaire bijbelstudie-auteur Beth Moore. Als ze hoort dat haar vader zich doodgedronken heeft, keert Jillian Slater terug naar New Orleans. Ze heeft hem en haar afstandelijke grootmoeder de afgelopen twintig jaar niet meer gezien en voelt er eigenlijk niets voor om weer aan hen herinnerd te worden. Maar Adella Atwater, de manager van haar grootmoeders appartementencomplex St. Silvanus, dringt aan en vergoedt de kosten, en dus stapt Jillian toch in het vliegtuig. Zodra ze is geland, weet ze niet hoe snel ze weer weg moet uit het St. Silvanus met zijn bijzondere bewoners. Maar dan blijkt dat haar vader is vermoord en raakt haar leven ongewild verstrengeld met dat van de kleurrijke saints en sinners van het St. Silvanus. Wie zit er achter de bizarre teksten en de vreemde souvenirs op de trap? Rust er een vloek op haar familie? Of is het gewoon dit gekke oude huis dat voor problemen zorgt? Zonder dat ze het doorheeft, loopt Jillian recht in het gevaarlijke web van de donkere geschiedenis van haar familie. Beth Moore is de oprichter van de stichting Living Proof Ministries, die als doel heeft vrouwen te leren hoe ze van Gods woord kunnen houden en dat in hun leven uitdragen. Haar bijbelstudies en dagboeken worden wereldwijd gelezen en gebruikt.

Wil je het boek lezen?De erfenis van St. Silvanus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Beth Moore. Lezen De erfenis van St. Silvanus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN