Dagboek van mijn eerste jaar met...

Dagboek van mijn eerste jaar met... - Shannon Cullen | Tiliboo-afrobeat.com

...k van mijn eerste jaar met... is een offline buddy voor het eerste jaar als ouder ... bol.com | Mijn eerste dagboek, Dubbeld, C. | 9789055518326 ... ... . In dit dagboek kun je je hart luchten, geinen, mopperen, juichen. Voel je je een wrak of zit je op een roze wolk? Alles mag erin, over dat eerste inspannende, verwarrende, ingewikkelde, fantastisch mooie jaar. Voor elke dag is er een bladzijde met een motto ... Mijn eerste dagboek. Bijbels dagboek voor 4-8 jarigen (en hun ouders)Dit Bijbels dagboek is bestemd voor kinderen van vier tot acht jaar, met hun... Een mijn-eerste-vijf-jaar-dagboek dat nog niets van zijn charme heeft verlore ... Dagboek van mijn eerste jaar met... - Veen Bosch & Keuning ... ... ... Een mijn-eerste-vijf-jaar-dagboek dat nog niets van zijn charme heeft verloren. Met geheel nieuwe bloemenfoto´s van Anne Geddes. Met envelopjes en leeslint. Ruimte voor eigen foto´s, notities en knipsels. Met handige groeitabel en gezondheidsgegevens. Met...

INFORMATIE

AUTEUR
Shannon Cullen
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Dagboek van mijn eerste jaar met....pdf

OMSCHRIJVING

Baby gekregen? Een nieuwe moeder of vader heeft veel te verwerken. Dagboek van mijn eerste jaar met... is een offline buddy voor het eerste jaar als ouder.Baby gekregen? Een nieuwe moeder of vader heeft veel te verwerken.Dagboek van mijn eerste jaar met... is een offline buddy voor het eerste jaar als ouder. In dit dagboek kun je je hart luchten, geinen, mopperen, juichen. Voel je je een wrak of zit je op een roze wolk? Alles mag erin, over dat eerste inspannende, verwarrende, ingewikkelde, fantastisch mooie jaar. Voor elke dag is er een bladzijde met een motto, grap, opvoedtip of opdrachtje: om zelf in te vullen. Dit wordt ook een geweldig boek om later onbetaalbare herinneringen op te halen.

Wil je het boek lezen?Dagboek van mijn eerste jaar met... in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Shannon Cullen. Lezen Dagboek van mijn eerste jaar met... Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN