Basiscursus outlook 2016

Basiscursus outlook 2016 - Jolanda Toet | Tiliboo-afrobeat.com

...Office 2007 . Access: Excel: Outlook : PowerPoint: Publisher : Visio: Word : cursus Office 2000-2002-2003-XP Outlook 2016 kan gebruikt worden op pc's met een muis, pc's met een touchscreen en tablets ... Basiscursus outlook / 2016 , Jolanda Toet | ISBN ... ... . De beginnende gebruiker maakt in deze Basiscursus kennis met Outlook 2016. De wat meer gevorderde gebruiker treft er tips aan over de nieuwe mogelijkheden van deze versie en het gebruik van Outlook thuis en in een bedrijfssituatie (met Exchange Server). In deze gratis cursus Outlook 2016 komt alles aan bod. Deze basiscursus is bedoeld voor mensen die geen ervaring hebben in het werken met Outlook, maar ook degenen die al eens met een oudere versie ... bol.com | Basiscursus outlook 2016 | 9789462451698 ... ... . In deze gratis cursus Outlook 2016 komt alles aan bod. Deze basiscursus is bedoeld voor mensen die geen ervaring hebben in het werken met Outlook, maar ook degenen die al eens met een oudere versie aan de slag zijn geweest zullen van deze basiscursus veel opsteken. Alle basisvaardigheden voor het werken met e-mail en agendabeheer komen aan de orde. In deze online Basiscursus Outlook voor...

INFORMATIE

AUTEUR
Jolanda Toet
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Basiscursus outlook 2016.pdf

OMSCHRIJVING

Met Basiscursus Outlook 2016 leer je werken met dit bekende Microsoft-programma voor het ontvangen en verzenden van e-mailberichten. De versie 2016 bevat een krachtige agenda en de mogelijkheid taken en adresgegevens bij te houden. Outlook 2016 kan gebruikt worden op pc's met een muis, pc's met een touchscreen en tablets. De beginnende gebruiker maakt in deze Basiscursus kennis met Outlook 2016. De wat meer gevorderde gebruiker treft er tips aan over de nieuwe mogelijkheden van deze versie en het gebruik van Outlook thuis en in een bedrijfssituatie (met Exchange Server).Het boek is opgezet als zelfstudieboek: de theorie wordt stapsgewijs uitgelegd en er staan veel oefeningen in om de stof onder de knie te krijgen. Daarnaast is het door de logische opzet, de diepgang en de goede trefwoordenlijst bruikbaar als naslagwerk.Basiscursus Outlook 2016 maakt deel uit van de serie Basiscursussen, een door de opzet, de vele oefeningen en het heldere taalgebruik populaire serie in onderwijs en praktijk.

Wil je het boek lezen?Basiscursus outlook 2016 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jolanda Toet. Lezen Basiscursus outlook 2016 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN