Architectuur - in het juiste perspectief

Architectuur - in het juiste perspectief - Denna Jones | Tiliboo-afrobeat.com

...tectuur in het juiste perspectief' helpt mij enorm bij het opmaken van een cursus architectuur, vooral de historische behandeling van een gebouw als voorbeeld van een kunsthistorische periode + de overzichtelijke tijdslijn + de regionale woningbouw zijn verhelderend ... Kunst in het juiste perspectief - Van Stockum ... . Architectuur in het juiste perspectief | ISBN 9789089984487 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. KUNST in het juiste perspectief geeft in 576 pagina' een fantastisch overzicht van kunststromingen door de eeuwen heen, vanaf de rotskunst in Mesopotamie tot architectuur in de XXste eeuw, van het Chinese terracotta leger (210 v. Chr.) tot Keith Haring (1958-1990) ... Architectuur in het juiste perspectief - bibliotheek.nl ... . KUNST in het juiste perspectief geeft in 576 pagina' een fantastisch overzicht van kunststromingen door de eeuwen heen, vanaf de rotskunst in Mesopotamie tot architectuur in de XXste eeuw, van het Chinese terracotta leger (210 v. Chr.) tot Keith Haring (1958-1990) en van Jan van Eyck (1390-1441) tot Theo van Doesburg (1883. Denna Jones is een geweldige auteur. Download en lees ...

INFORMATIE

AUTEUR
Denna Jones
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Architectuur - in het juiste perspectief.pdf

OMSCHRIJVING

Dit ambitieuze en rijk geïllustreerde werk onderzoekt de meest iconische architectuur ter wereld. In chronologische volgorde beschrijft dit boek de evolutie van de bouwkunst, van periode tot periode, waarbij gedetailleerde tijdlijnen informatie bieden over de historische en culturele achtergrond. De belangrijkste en meest invloedrijke architecten worden besproken en hun werk wordt nader toegelicht. Dit boek is geschreven door een internationaal team van architecten en geschiedkundigen.

Wil je het boek lezen?Architectuur - in het juiste perspectief in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Denna Jones. Lezen Architectuur - in het juiste perspectief Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN