Aan het werk met actiekaarten

Aan het werk met actiekaarten - Lia Bijkerk | Tiliboo-afrobeat.com

... het werk met Actiekaarten bespaar je veel voorbereidingstijd, terwijl de kwaliteit van je training/onderwijs toeneemt ... Aan het werk met actiekaarten - Lia Bijkerk, Titia van der ... ... . Actiekaarten zijn werkvormenkaarten die je kunt inzetten om kennis of vaardigheden van je deelnemers of studenten te toetsen en/of op een creatieve manier te verwerken. Met Aan het werk met Actiekaarten bespaar je veel voorbereidingstijd, terwijl de kwaliteit van je training/onderwijs toeneemt. Actiekaarten zijn werkvormenkaarten die je kunt inzetten om kennis of vaardigheden van je deelnemers of studenten te ... Lia Bijkerk & Titia van der Ploeg, Aan het werk met ... ... . Actiekaarten zijn werkvormenkaarten die je kunt inzetten om kennis of vaardigheden van je deelnemers of studenten te toetsen en/of op een creatieve manier te verwerken. Met Aan het werk met Actiekaarten bespaar je veel voorbereidingstijd, terwijl de kwaliteit van je training/onderwijs toeneemt. Actiekaarten zijn werkvormenkaarten die je kunt inzetten om kennis of vaardigheden van je deelnemers of studenten te toetsen en/of op een creatieve manier te v...

INFORMATIE

AUTEUR
Lia Bijkerk
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Aan het werk met actiekaarten.pdf

OMSCHRIJVING

Niet eerder maakte een tool het jou als trainer of docent zo makkelijk om deelnemers tegelijk aan het werk te zetten met verschillende opdrachten! Met Aan het werk met Actiekaarten bespaar je veel voorbereidingstijd, terwijl de kwaliteit van je training/onderwijs toeneemt.Actiekaarten zijn werkvormenkaarten die je kunt inzetten om kennis of vaardigheden van je deelnemers of studenten te toetsen en/of op een creatieve manier te verwerken. De instructie is eenvoudig en toegeschreven op je deelnemers, met een praktijkvoorbeeld bij elke opdracht.In deze herziene versie (tweede druk 2018) is een snelgids opgenomen die je helpt om stapsgewijs aan de slag te gaan.Het resultaat van het werken met deze kaarten is dat er een actieve groep deelnemers ontstaat die het beste uit zichzelf halen. Ze leren meer en met meer plezier, en genieten van wat anderen hebben gedaan en geven daar vaak zelfs applaus voor. Maar bovenal: ze onthouden de inhoud van de les of training veel en veel beter.Zes breinprincipes BCL instituutDe makers van Aan het werk met Actiekaarten gebruikten de zes breinprincipes (Focus, Herhaling, Emotie, Voortbouwen, Zintuiglijk Rijk en Creatie) van het BCL instituut als inspiratiebron en bouwden daarop voort.Aansluiten bij talentenAan het werk met Actiekaarten sluit aan bij acht verschillende talenten:Verbaal-linguïstisch, logisch-mathematisch, visueel-ruimtelijk, muzikaal-ritmisch, lichamelijk-kinesthetisch, naturalistisch, interpersoonlijk en intrapersoonlijk.

Wil je het boek lezen?Aan het werk met actiekaarten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lia Bijkerk. Lezen Aan het werk met actiekaarten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN