Wegwijzers naar bijzondere noden

Wegwijzers naar bijzondere noden - Jan de Lepeleire | Tiliboo-afrobeat.com

...ers naar bijzondere noden Over kwaliteit van zorg en communicatie ... Home - Bijzondere Noden ... . 27 juli 2016. Noël De Rycke. Dit boek verscheen in de vierdelige reeks 'Over kwaliteit van zorg en communicatie'. Verschillende auteurs belichten uiteenlopende problemen en invalshoeken. Wegwijzers naar bijzondere noden (Paperback). In dit derde deel van een reeks van vier boeken over communicatie in de gezondheidszorg worden inzichten... Aan dit boek schreven mee: Bert Aertgeerts, Natalie Claeys, E ... Wegwijzers naar bijzondere noden eBook by - 9789033495854 ... ... ... Aan dit boek schreven mee: Bert Aertgeerts, Natalie Claeys, Els Coremans, Jan De Lepeleire, Stéphanie De Maesschalck, Myriam Deveugele, Louis Ferrant, Sam Geuens, Jo Goedhuys, Manu Keirse, Bea Maes, Cathy Matheï, Ludi Van Bouwel, Joris Vandenberghe, Mathieu Vandenbulcke en Luc Van de Ven Wegwijzers n...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan de Lepeleire
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Wegwijzers naar bijzondere noden.pdf

OMSCHRIJVING

In dit derde deel van een reeks van vier boeken over communicatie in de gezondheidszorg worden inzichten en modellen aangereikt om te communiceren met personen die vanuit hun anders zijn om een aangepaste benadering vragen.Hoe kan men omgaan met personen met beginnende en gevorderde dementie, personen met ernstige verstandelijke beperkingen, mensen met een psychose of met een ernstige depressie? Hoe kan men mensen met een verslaving motiveren tot een andere levenswijze? Wat is een adequate manier om tot een goede werkrelatie te komen met angstige of agressieve personen? Welke kennis kan helpen in de benadering van de suïcidale patiënt? Is er een adequate strategie in het omgaan met de patiënt met lichamelijk onverklaarde klachten? En wat kan de communicatie vergemakkelijken met mensen uit andere culturen?Ook al richt het boek zich in eerste instantie tot artsen, het bevat nuttige informatie voor allen die in de gezondheids- en welzijnszorg werkzaam zijn als zorgverstrekker, opleider of beleidsmedewerker. JAN DE LEPELEIRE is arts en doctoreerde in de medische wetenschappen aan de KU Leuven. Hij werkt als huisarts en is als hoogleraar verbonden aan de Faculteit Geneeskunde van de KU Leuven. Hij is voorzitter van de werkgroep coördinerende en raadgevende artsen binnen de Belgische Vereniging voor Geriatrie en Gerontologie.MANU KEIRSE is klinisch psycholoog en doctoreerde in de geneeskunde aan de R.U. Leiden (NL). Hij is emeritus hoogleraar van de Faculteit Geneeskunde van de KU Leuven. Daarnaast is hij voorzitter van de Federale Evaluatiecommissie Palliatieve Zorg, van het Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen en van diverse andere voorzieningen in de zorg.

Wil je het boek lezen?Wegwijzers naar bijzondere noden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan de Lepeleire. Lezen Wegwijzers naar bijzondere noden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN