Succesvol Integreren

Succesvol Integreren - Hans J.C. Bakker | Tiliboo-afrobeat.com

...cesvol Integreren presenteren de auteurs een geïntegreerde aanpak, die de prestaties van organisaties bij integratie zal verbeteren ... Allochtonen integreren juist waanzinnig goed - NRC ... . Met directeuren van bekende Nederlandse ondernemingen, die de nodige fusies en / of overnames achter de rug hebben, is in kaart gebracht wat er werkelijk gebeurt bij fusies en overnames. Succesvol integreren en aanpassen begint bij oprechte emotionele binding. Succesvol integreren en aanpassen begint bij oprechte emotionele binding met dit land. Investeer als nieuwkomer of als kind van migranten in werk, politiek, de buurt, de vereniging. Zonder verborgen politieke of relig ... Succesvol integreren | Nationaal Register ... . Investeer als nieuwkomer of als kind van migranten in werk, politiek, de buurt, de vereniging. Zonder verborgen politieke of religieuze agenda. 5 Tips voor het succesvol integreren van leveranciers. View Larger Image; De grootste succesfactor voor supply chain integratie is niet de software, ook niet de standaarden, maar leveranciers on...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans J.C. Bakker
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Succesvol Integreren.pdf

OMSCHRIJVING

Dit unieke boek benadert de complexe uitdaging van het integreren van organisaties en ondernemingen op een zeer praktische manier. Al vaak is geprobeerd integratieproblemen op te lossen. Meestal vanuit een functioneel perspectief, zoals strategie, financiën of HRM, met vrijwel altijd een teleurstellend resultaat.In Succesvol Integreren presenteren de auteurs een geïntegreerde aanpak, die de prestaties van organisaties bij integratie zal verbeteren. Met directeuren van bekende Nederlandse ondernemingen, die de nodige fusies en / of overnames achter de rug hebben, is in kaart gebracht wat er werkelijk gebeurt bij fusies en overnames. Wat de valkuilen zijn en welke praktische handvatten er bestaan voor een succesvolle realisatie van integratiedoelen. Hierbij combineren zij verschillende perspectieven en geven aan hoe integratie in alle fasen van een fusie- of overnameproces gemanaged moet worden. Zowel de predeal- als postdealfase komen uitgebreid aan bod. Een aantal best practices zijn samengebracht in deze gestructureerde integratieaanpak.Een innovatief element in het boek is het perspectief van integrational learning, dat de ontwikkeling van een onderneming in verband brengt met de individuele ontwikkeling van de betrokken managers en medewerkers. Dit boek stelt een organisatie in staat haar capaciteiten op het gebied van leren ten volle te benutten. Succesvol Integreren is een standaardwerk voor bestuurders en directeuren van organisaties die geplande integratievoordelen ook daadwerkelijk willen realiseren - en daar gaat het uiteindelijk om!

Wil je het boek lezen?Succesvol Integreren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans J.C. Bakker. Lezen Succesvol Integreren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN