Sleutelwoorden bij de Crowley-Tarot

Sleutelwoorden bij de Crowley-Tarot - H. Banzhaf | Tiliboo-afrobeat.com

...woorden bij de Crowley Tarot In dit boek wordt de geheimzinnige en raadselachtige tarot van Aleister Crowley en Lady Frieda Harris kort en krachtig uiteengezet ... Vind crowley in Boeken op Marktplaats ... . Hajo Banzhaf , die ook het uitvoerige handboek Werken met de Crowley Tarot schreef, verklaart in dit boek samen met Brigitte Theler op treffende wijze de veelzijdige symboliek van dit beroemde en veelgebruikte tarotspel. Sleutelwoorden bij de Crowley Tarot De geheimzinnige en raadselachtige tarot van Aleister Crowley en Lady Frieda Harris Prijs: 13,90 Pagina's: 240 Bindwijze: Paperback ISBN: 978 90 6378 415 7 In dit boek wordt de geheimzinnige en raadselachtige tarot van Aleister Crowley en Lady Frieda Harris kort en krachtig uiteengezet. Sleutelwoorden bij de Crowley-Tarot | ISBN 9789063784157 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. ... Sleutelwoorden bij de Crowley-Tarot van H. Banzhaf | Boek ... ... . Sleutelwoorden bij de Crowley-Tarot | ISBN 9789063784157 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. ...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Banzhaf
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Sleutelwoorden bij de Crowley-Tarot.pdf

OMSCHRIJVING

Hajo Banzhaf en Brigitte ThelerSleutelwoorden bij de Crowley TarotDe geheimzinnige en raadselachtige tarot van Aleister Crowley en Lady Frieda Harris Prijs: 13,90 Pagina's: 240 Bindwijze: PaperbackISBN: 978 90 6378 415 7 In dit boek wordt de geheimzinnige en raadselachtige tarot van Aleister Crowley en Lady Frieda Harris kort en krachtig uiteengezet. Hajo Banzhaf, die ook het uitvoerige handboek Werken met de Crowley Tarot schreef, verklaart in dit boek samen met Brigitte Theler op treffende wijze de veelzijdige symboliek van dit beroemde en veelgebruikte tarotspel. Aan de hand van een logisch opgebouwd systeem geven de auteurs korte en duidelijke antwoorden op vragen met betrekking tot beroep, bewustzijn, partnerschap, wanneer de kaarten een waarschuwing aangeven of wanneer ze juist wijzen op een te ondernemen handeling. Bovendien wordt van alle kaarten een 'dagorakel' gegeven en worden de kaarten van de Grote Arcana als 'jaarorakel' beschreven. Door deze unieke aanpak wordt de Crowley tarot niet alleen toegankelijker dan ooit, maar wordt tevens een extra dimensie gegeven aan 'werken met de tarot' in het algemeen. Een goed gestructureerd beginnersboek dat ook voor diegenen die zich al jaren met de Crowley tarot bezighouden een belangrijk naslagwerk zal blijken te zijn.

Wil je het boek lezen?Sleutelwoorden bij de Crowley-Tarot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Banzhaf. Lezen Sleutelwoorden bij de Crowley-Tarot Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN