Meals that get you laid

Meals that get you laid - Otto Jurgens | Tiliboo-afrobeat.com

...That Get You Laid hét kookboek voor de Man ... meals that get you laid | Alexandra Roskam ... . Een handleiding in de vorm van een kookboek, waarin alle trucs staan om met de juiste ingrediënten, de juiste sfeer, muziek en drankkeuze iedere vrouw volledig weerloos te maken. Op basis van astrologie! Totale onzin natuurlijk, maar vrouwen geloven er in, dus daarom zo effectief. Meals that get you laid. Vraag lukraak aan iemand van welk voedsel je 'zin' krijgt en je wordt waarschijnlijk om je oren geslagen met etenswaren als oesters en chocolade en natuurlijk alcohol als drank. Maar volgens de schrijvers van 'Meals tha ... Meals that get you laid... een echt mannenboek over koken ... ... . Maar volgens de schrijvers van 'Meals that you get laid' ben je er dan nog niet. Not by a long shot! Omschrijving: Meals That Get You Laid hét kookboek voor de Man. Een handleiding in de vorm van een kookboek, waarin alle trucs staan om met de juiste ingredi...

INFORMATIE

AUTEUR
Otto Jurgens
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Meals that get you laid.pdf

OMSCHRIJVING

Een mannenkookboek, waarin alle trucs staan om iedere vrouw volledig weerloos te maken.Meals That Get You Laidhét kookboek voor de Man.Een handleiding in de vorm van een kookboek, waarin alle trucs staan om met de juiste ingrediënten, de juiste sfeer, muziek en drankkeuze iedere vrouw volledig weerloos te maken. Op basis van astrologie!Totale onzin natuurlijk, maar vrouwen geloven er in, dus daarom zo effectief.Dit schitterend vormgegeven kookboek bevat - Prachtige fotografie van Jaap Vliegenthart.- 12 hoofdstukken, één voor ieder sterrenbeeld.Ieder hoofdstuk bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Toegespitst op de eigenschappen van het sterrenbeeld in kwestie. Allemaal niet te moeilijk te maken natuurlijk, maar dat is er niet aan af te zien.- Tips en trucsOm handig gebruik te maken van dekaraktertrekken van het betreffende sterrenbeeld. - Wijn suggesties- Handige tijdsbalkjesZodat hij de voorbereidingstijd niet pas opmerkt als ze al bijna op de stoep staat.- Een playlist aan het eind van ieder hoofdstuk, voor maximum impact!- En natuurlijk boodschappenlijstjes!Alles om het hem zo makkelijk mogelijk te maken.Hij heeft het tenslotte al druk genoeg.Én een reversible boekomslag (de Undercover)!Ze hoeft per slot van rekening niet te weten waar hij al deze vaardigheden vandaan haalt.

Wil je het boek lezen?Meals that get you laid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Otto Jurgens. Lezen Meals that get you laid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN