Ik zonder jij

Ik zonder jij - Kelly Rimmer | Tiliboo-afrobeat.com

...er jij is een meeslepend geschreven roman vol emoties over een grootse liefde en over een hartverscheurend geheim ... Kelly Rimmer Ik zonder jij - bibliotheek.nl ... . Als je hebt genoten van Jojo Moyes, Jenny Downham of John Green dan is Ik zonder jij een aanrader. Callum en Lilah ontmoeten elkaar en weten dat ze soulmates zijn, maar hun liefde speelt zich af in geleende tijd. Ik zonder jij is een prachtige roman over verliefd worden als je het niet verwacht. Callum en Lilah ontmoeten elkaar en weten dat ze soulmates zijn. Maar hun liefde speelt zich af in geleende tij ... Ik zonder jij - Kelly Rimmer | 9789024569731 | Standaard ... ... . Callum en Lilah ontmoeten elkaar en weten dat ze soulmates zijn. Maar hun liefde speelt zich af in geleende tijd. Een roman over een grootse liefde en over een hartverscheurend geheim. De JIJ! schoolexamens zijn een valide en betrouwbare keuze voor de kijk- en luistertoetsen Nederlands, Engels, Duits en Frans in jouw PTA! JIJ! Schoolexamens rekenen. Naast de kijk- en luistertoetsen biedt JIJ! ook digitale schoolexamens rekenen. Voor bovenbouwleerlingen zo...

INFORMATIE

AUTEUR
Kelly Rimmer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ik zonder jij.pdf

OMSCHRIJVING

Ik zonder jij is een meeslepend geschreven roman vol emoties over een grootse liefde en over een hartverscheurend geheim. Als je hebt genoten van Jojo Moyes, Jenny Downham of John Green dan is Ik zonder jij een aanrader.Callum en Lilah ontmoeten elkaar en weten dat ze soulmates zijn, maar hun liefde speelt zich af in geleende tijd. 'Een jaar geleden ontmoette ik de liefde van mijn leven. Lilah MacDonald - mooi, eigenzinnig en geweldig in zoveel opzichten dat ik er geen woorden voor heb. De vrouw die me weer leerde leven. Lilah, die me zoveel gaf, maar die toch iets voor me verborg. Een geheim dat mijn hart zou breken.Mijn naam is Callum Roberts, en dit is ons verhaal.'Kelly Rimmer woont in Australië, met haar man en twee jonge kinderen. Als ze niet schrijft of leest, dagdroomt ze over schrijven en lezen.

Wil je het boek lezen?Ik zonder jij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kelly Rimmer. Lezen Ik zonder jij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN