Auke de Vries - Tussenlanding

Auke de Vries - Tussenlanding - Jan Teeuwisse | Tiliboo-afrobeat.com

...Vries - Tussenlanding (Paperback). Voor Auke de Vries (Bergum, 1937) is de ruimte net zo goed een beeldhouwersmateriaal als de werkelijke ... Auke de Vries - Tussenlanding | Vrije Boeken van De Vrije ... ... ... Auke de Vries - Tussenlanding. Tweet. Auke de Vries (1937) is een verteller van beelden. Hij is een kunstenaar die internationale bekendheid geniet. Door Jan Teeuwisse, Emma van Proosdij, Frits Scholten en Antoon Melissen Beelden van De Vries voor de openbare ruimte bevinden zich overal ter wereld. Museum Beelden aan Zee: Auke de Vries "Tussenlanding" - Bekijk 532 reizigersbeoordelingen, 498 onthullende foto's en goede aanbiedingen ... Auke de Vries - Tussenlanding - Tentoonstelling - Beelden ... ... . Museum Beelden aan Zee: Auke de Vries "Tussenlanding" - Bekijk 532 reizigersbeoordelingen, 498 onthullende foto's en goede aanbiedingen voor Scheveningen, Nederland, op Tripadvisor. Voor Auke de Vries (Bergum, 1937) is de ruimte net zo goed een beeldhouwersmateriaal als de werkelijke materie. Met zijn beeldhouwkunst wil hij de oneindige ruimte die zich...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Teeuwisse
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Auke de Vries - Tussenlanding.pdf

OMSCHRIJVING

Voor Auke de Vries (Bergum, 1937) is de ruimte net zo goed een beeldhouwersmateriaal als de werkelijke materie. Met zijn beeldhouwkunst wil hij de oneindige ruimte die zich om ons heen bevindt aanraken en definiëren. De beelden wekken de suggestie van beweging, alsof er een onderdeel weg wil vliegen of juist wil landen. Soms waaieren onderdelen ver uit, om elkaar weer op een ander punt te ontmoeten of juist bijna te raken. De beelden kenmerken zich door een vrolijke, losse stijl met onverwachte sprongen. Kleur wordt door de kunstenaar intuïtief toegepast, met een krachtig resultaat. Dit boek geeft een overzicht van het werk van Auke de Vries, met veel nieuwe en hangende beelden.

Wil je het boek lezen?Auke de Vries - Tussenlanding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Teeuwisse. Lezen Auke de Vries - Tussenlanding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN