Antwoord aan Helga

Antwoord aan Helga - Bergsveinn Birgisson | Tiliboo-afrobeat.com

... aan Helga (Hardcover). Schapenhoeder Bjarni heeft al tientallen jaren een onbeantwoorde brief van zijn voormalige minnares Helga in bezit, met ... bol.com | Laat Mij Gaan, Moeder, Helga Schneider ... ... ... Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: antwoord aan helga (-) waar filter verwijderen waar Categorie Antwoord aan Helga bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Antwoord aan Helga. Schapenhoeder Bjarni heeft al tientallen jaren een onbeantwoorde brief van zijn voormalige minnares Helga in bezit, met wie hij een verboden en bevlogen liefde deelde. In de brief nodigt Helga hem uit om naar de grote stad te komen. Jaren later, terwijl Bjarni reflecteert op een lang en sober leven als schaa ... Bergsveinn Birgisson: Antwoord aan Helga ... . In de brief nodigt Helga hem uit om naar de grote stad te komen. Jaren later, terwijl Bjarni reflecteert op een lang en sober leven als schaapherder in de IJslandse heuvels, is hij eindelijk klaar om op de ... Antwoo...

INFORMATIE

AUTEUR
Bergsveinn Birgisson
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Antwoord aan Helga.pdf

OMSCHRIJVING

Schapenhoeder Bjarni heeft al tientallen jaren een onbeantwoorde brief van zijn voormalige minnares Helga in bezit, met wie hij een verboden en bevlogen liefde deelde. In de brief nodigt Helga hem uit om naar de grote stad te komen. Jaren later, terwijl Bjarni reflecteert op een lang en sober leven als schaapherder in de IJslandse heuvels, is hij eindelijk klaar om op de brief te reageren en uit te leggen waarom hij besloot niet op haar voorstel in te gaan. Met retrospectieve helderheid en po√ętische affectie schrijft hij zijn antwoord aan Helga, waarin hij een levenslang verlangen beschrijft naar Helga's sensuele aanwezigheid, maar ook het diepgewortelde genot van een dagelijkse blootstelling aan de elementen. ''Een boek dat je niet onberoerd laat.'' - Publishers Weekly''Een adembenemend werk; sonoor, aards en hartverscheurend. Birgisson is een genereuze, alomvattende schrijver en dit is een liefdesverhaal. Het overstijgt plaats en tijd.'' - Chicago Tribune''Prachtig en hartverscheurend.'' - Toronto StarBergsveinn Birgisson (IJsland, 1971) is schrijver werkt aan de universiteit van Bergen als doctor in Scandinavische talen en culturen. Eerder publiceerde hij al dichtbundels en verschillende romans.

Wil je het boek lezen?Antwoord aan Helga in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bergsveinn Birgisson. Lezen Antwoord aan Helga Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN