Alledaagse waanzin

Alledaagse waanzin - Lisa Appignanesi | Tiliboo-afrobeat.com

...ledaagse Waanzin Twintiger Ivor gaat in Alledaagse Waanzin op zoek naar positief herstel in een wereld waar psychoses bespreekbaar zijn ... Alledaagse waanzin - De Groene Amsterdammer ... .Hij gaat zijn alledaagse strijd aan tegen zijn manieën en psychose, als wel tegen het huidige beeld dat heerst op deze psychiatrische aandoeningen. Ivor (26) uit Zwolle werkt bij een tech-bedrijf, hockeyt fanatiek en gaat graag de stad in met zijn vrienden. Tegelijkertijd kampt hij met manisch-depressieve klachten en lijdt hij aan psychoses. In 'Alledaagse Waanzin' zien we hoe hij de strijd aan gaat met zijn psychische problemen en het beeld dat mensen daarvan hebben. Alle ... Over de makers - Alledaagse Waanzin ... . In 'Alledaagse Waanzin' zien we hoe hij de strijd aan gaat met zijn psychische problemen en het beeld dat mensen daarvan hebben. Alledaagse waanzin. Na het overlijden van haar echtgenoot komt Lisa Appignanesi terecht in een neerwaartse spiraal van rouw en woede. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Lisa Appignanesi
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Alledaagse waanzin.pdf

OMSCHRIJVING

Na het overlijden van haar echtgenoot komt Lisa Appignanesi terecht in een neerwaartse spiraal van rouw en woede. De emoties zijn zo overweldigend dat ze besluit de aard ervan te onderzoeken. Hoe reageer je als je geconfronteerd wordt met een onbegrijpelijk groot verlies?Appignanesi beschrijft drie generaties van gevoelens. Naast haar eigen rouw ontleedt ze de boosheid van haar vader, een Poolse migrant in Canada die zijn leven lang vernederingen doorstond. Ze verbindt zijn woede aan de hedendaagse maatschappelijke boosheid opgewekt door de komst van vluchtelingen. Verder duikt ze in de wereld van haar tweejarige kleinzoon, een wereld die overhoop is gehaald door de komst van zijn jongere broertje.Subtiel, met humor en oog voor detail vertelt ze verhalen die zeer persoonlijk maar tegelijkertijd universeel geldig zijn. Shakespeare, Freud, Proust, Sylvia Plath en John Cleese helpen haar om rouw, woede, verlies en liefde in kaart te brengen.

Wil je het boek lezen?Alledaagse waanzin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lisa Appignanesi. Lezen Alledaagse waanzin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN