Wiskunde in de bouw, 3e editie met MyLab NL toegangscode

Wiskunde in de bouw, 3e editie met MyLab NL toegangscode - Daniel Balde | Tiliboo-afrobeat.com

... in de bouw 2e druk is een boek van Jos Ari ns uitgegeven bij Pearson Benelux B ... Boeken wiskunde | De Slegte ... .V.. ISBN 9789043025928 Jos Ari ns en Dani l Bald Wiskunde in de bouw tweede editie Wiskunde in de bouw bereidt studenten voor op de belangrijkste wiskundige vraagstukken die een ingenieur in de bouwnijverheid tegenkomt. Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meu ... MyLab NL | Studenten ... . U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak Koop Wiskunde in de bouw met MyLab NL toegangscode van Ariens, Jos Balde, Daniel met ISBN 9789043036764. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Wiskunde in de bouw bereidt studenten voor op de belangrijkste wiskundige vraagstukken die een ingenieur in de bouwni...

INFORMATIE

AUTEUR
Daniel Balde
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Wiskunde in de bouw, 3e editie met MyLab NL toegangscode.pdf

OMSCHRIJVING

Voor professionals in de bouw is wiskunde onmisbaar. Wiskunde in de bouw bereidt studenten voor op de belangrijkste wiskundige vraagstukken die een ingenieur in de bouwnijverheid tegenkomt. Het leert je om procesmatig en in modellen te denken en het helpt je het technisch inzicht te ontwikkelen dat je als bouwer nodig hebt. Daarbij komen vaardigheden aan de orde als berekenen, specificeren en het beoordelen van (technische) adviezen van specialisten in de bouw.In dit boek staat de toepassing van de stof centraal. Aan de hand van voorbeelden en oefeningen worden de verschillende onderdelen van het vak behandeld. Deze praktische benadering maakt het onderwerp tastbaar. Elk hoofdstuk heeft een wiskundig thema, gekoppeld aan een of meerdere praktijkproblemen uit de bouw. Dit verduidelijkt het belang van een bepaalde wiskundige bewerking en helpt studenten om praktijkproblemen die zij dagelijks zullen tegenkomen op te lossen met behulp van wiskundige kennis en vaardigheden. Daarnaast biedt elk hoofdstuk een ruime hoeveelheid opgaven om te oefenen met de benodigde rekenregels en vaardigheden.In deze derde editie zijn de voorbeelden en opgaven geactualiseerd. Ook is extra aandacht besteed aan het verhelderen van en oefenen met de rekenregels.Dit boek is geschikt voor studenten die een technische studie (richting Built Environment) binnen het hoger onderwijs volgen.In de digitale leeromgeving MyLab hebben studenten en docenten de beschikking over een uitgebreide hoeveelheid ondersteunend materiaal: eText (de digitale versie van het boek), figuren en tabellen, toetsen, video's en uitwerkingen.Ing. Daniël Baldé MSEng is eigenaar van een bouwkundig adviesbureau en geeft parttime les aan onder andere de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Hogeschool NCOI bij de opleidingen Bouwkunde en Civiele Techniek. Ir. Jos Ariëns was tot 2018 werkzaam als docent aan de Hogeschool Utrecht waar hij onder andere meewerkte aan de vormgeving van het bouwkunde- en wiskundeonderwijs.

Wil je het boek lezen?Wiskunde in de bouw, 3e editie met MyLab NL toegangscode in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daniel Balde. Lezen Wiskunde in de bouw, 3e editie met MyLab NL toegangscode Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN