Reflexologie

Reflexologie - K. Dreyfuss | Tiliboo-afrobeat.com

...xologie meent dat energiedoorstroming de basis is van onze gezondheid en dat ziekte het gevolg zou zijn van energieblokkeringen ... Beroepsvereniging van Reflexologen België - …een ... ... . Dit is echter in strijd met de moderne geneeskunde (ziekteleer en fysiologie), die ziekte koppelt aan aanwijsbare ziekteveroorzakers zoals virale en bacteriële infecties, of aan factoren van genetische aard. Reflexologie is niet beter dan welke andere placebobehandeling, maar als men dan toch zo graag extra aandacht wil, doet men er goed aan de prettigste placebobehandeling te kiezen. Naschrift: recente meta-analyse. Een meta-analyse (Wang et al. 2008) vond vijf gecontroleerde studies die voetreflexologie op ... Wat is reflexologie | Mens en Gezondheid: Alternatief ... . Naschrift: recente meta-analyse. Een meta-analyse (Wang et al. 2008) vond vijf gecontroleerde studies die voetreflexologie op de proef stelden. 'Ik combineer reflexologie met het behandelen van meridianen (energiebanen waarop acupunctuurpunten liggen), acupressuur (het behandelen van acupun...

INFORMATIE

AUTEUR
K. Dreyfuss
DIMENSIE
5,4 MB
BESTANDSNAAM
Reflexologie.pdf

OMSCHRIJVING

50 kaarten met ontspannende technieken voor meer vitaliteit en energie. Deze doos bevat 50 gemakkelijk te volgen, mooi geïllustreerde kaarten met reflexologietechnieken om uw lichaam te helpen ontspannen en zijn natuurlijke balans terug te vinden. Op de kaarten staan duidelijke instructies voor specifieke massage- en reflexologietechnieken, illustraties van reflexgebieden van de handen, voeten en oren, en suggesties voor reflexologiebehandelingen om alledaagse kwalen te verlichten. Leer deze praktijkgerichte therapie om uzelf en anderen te helen door stress en spanning te verminderen, energie door het hele lichaam te laten stromen, en een goede gezondheid en welzijn te stimuleren.

Wil je het boek lezen?Reflexologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Dreyfuss. Lezen Reflexologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN