Opstandig hart

Opstandig hart - Jody Hedlund | Tiliboo-afrobeat.com

...ig hart. Massachusetts, 1763. Susanna Smith is opgegroeid met alles wat ze wilde, maar gedraagt zich verre van verwend ... Opstandig hart eBook by Jody Hedlund - 9789029722339 ... ... . Vol overgave zet ze zich... Opstandig hart. Auteur: Jody Hedlund Uitgever: Voorhoeve Jaar: 2014 Bladzijden: 314. Samenvatting: Massachusetts, 1763. Susanna Smith is opgegroeid met alles wat ze wilde, maar gedraagt zich verre van verwend. Vol overgave zet ze zich in voor de minderbedeelden in de stad. Opstandig hart (Paperback). Massachusetts, 1763. Susanna Smith is opgegroeid met alles wat ze wilde, maar gedraagt z ... Opstandig hart - 9789029722322 - De Fakkel ... . Opstandig hart (Paperback). Massachusetts, 1763. Susanna Smith is opgegroeid met alles wat ze wilde, maar gedraagt zich verre van verwend. Vol overgave... Opstandig hart. Massachusetts, 1763. Susanna Smith is opgegroeid met alles wat ze wilde, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jody Hedlund
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Opstandig hart.pdf

OMSCHRIJVING

Massachusetts, 1763. Susanna Smith is opgegroeid met alles wat ze wilde, maar gedraagt zich verre van verwend. Vol overgave zet ze zich in voor de minderbedeelden in de stad. Ze hoopt dat ze een rijke man zal vinden, zodat ze haar werk voor de armen kan voortzetten. Op een dag ontmoet ze de intelligente, maar arme boerenzoon Ben Ross, die als een blok voor haar valt. Hij is niet de rijke huwelijkskandidaat waarop ze had gehoopt, maar hij deelt wel haar verlangen naar gerechtigheid.

Wil je het boek lezen?Opstandig hart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jody Hedlund. Lezen Opstandig hart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN