2 klinische anatomie en embryologie

2 klinische anatomie en embryologie - H.J. ten Donkelaar | Tiliboo-afrobeat.com

...he anatomie en embryologie 4e druk is een boek van H ... Klinische anatomie en embryologie 2 - Acco ... .J. ten Donkelaar uitgegeven bij Reed Business Education. ISBN 9789035238046 Anatomie en embryologie nemen een centrale plaats in binnen het curriculum geneeskunde. Om inzicht te krijgen in afwijkingen en ziekten van het lichaam is kennis van anatomie en embryologie onmisbaar. 2 klinische anatomie en embryologie (Paperback). In deze derde, herziene druk van Klinische Anatomie en Embryologie is de oorspronkelijke opzet van het... Klinische anatomie en embryologie onderscheidt z ... Studystore | Klinische anatomie en embryologie, Donkelaar ... ... ... Klinische anatomie en embryologie onderscheidt zich door de ruime aandacht voor de toepassing van de anatomie, inclusief de neuro-anatomie in de kliniek, en door het veelvuldig gebruik van beeldvormende technieken zoals computertomografie (CT) en nucleaire magnetische resonantie (MRI). Deze set bevat ...

INFORMATIE

AUTEUR
H.J. ten Donkelaar
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
2 klinische anatomie en embryologie.pdf

OMSCHRIJVING

In deze derde, herziene druk van Klinische Anatomie en Embryologie is de oorspronkelijke opzet van het leerboek gehandhaafd. Paragrafen zijn geactualiseerd en toegevoegd. Bovendien zijn er vele nieuwe illustraties en enkele nieuwe klinische notities toegevoegd.Geactualiseerd werden onder meer de teksten over het bouwplan van het lichaam en de vroege ontwikkeling van het embryo, over de embryologie en de aangeboren afwijkingen van het hart, de bekkenorganen en de geslachtsorganen. Herschreven is de tekst over de embryologie van het hoofd-halsgebied, inclusief de aangeboren afwijkingen van oog en oor. Nieuw zijn de overzichten van de skeletontwikkeling van arm en been en de paragrafen over de ontwikkeling en de ontwikkelingsstoornissen van het ruggenmerg. Een literatuurlijst en gedetailleerd register completeren deze tweedelige uitgave.Klinische anatomie en embryologie is een compleet studieboek voor studenten geneeskunde, tandheelkunde, biomedische wetenschappen en gezondheidswetenschappen. Het sluit uitstekend aan bij de nationale en internationale ontwikkelingen binnen het onderwijs. Ook is het geschikt als naslagwerk voor de praktiserende arts.De twee delen zijn ook als een set verkrijgbaar voor de prijs van 145,00 euro. Zie ISBN 9789035229013.

Wil je het boek lezen?2 klinische anatomie en embryologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H.J. ten Donkelaar. Lezen 2 klinische anatomie en embryologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN