Wijngids 2017

Wijngids 2017 - Hugh Johnson | Tiliboo-afrobeat.com

...de beste wijnen uit de Nederlandse schappen ... Boodschappen Wijngids 2017 - Jan Linders by Jan Linders ... ... . Wij proeven meer dan 8.000 wijnen per jaar, hier vind je alle proefnotities met een score 7 of hoger. Welkom op de website van De Wijngids! Op deze website wordt elke dag een van de 400 beste wijnen onder 25 euro in de schijnwerpers gezet, en via deze site kun je direct doorklikken naar de leverancier. Kijk ook op de Instagram- en Facebook pagina's voor nieuws en proeverijen, en laat je mening horen over de wijn van de dag of jouw favoriete ... Wijngids 2017 (Paperback). Hugh Johnson ... Prijswinnende wijnen: De Grote Hamersma | Gall & Gall ... ... Wijngids 2017 (Paperback). Hugh Johnsons wijngids: de bijbel van de ultieme wijnkennerDeze gids is niet alleen onder kenners, maar ook voor de... Italië | 2017 | Intens, rond en romig. Due bicchieri (2 glaasjes) scoort deze verfijnde wijn in de Gambero Ro...

INFORMATIE

AUTEUR
Hugh Johnson
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Wijngids 2017.pdf

OMSCHRIJVING

Hugh Johnsons wijngids: de bijbel van de ultieme wijnkennerDeze gids is niet alleen onder kenners, maar ook voor de beginnende wijnliefhebber de meest betrouwbare en complete wijngids. Al 40 jaar beschrijft Hugh Johnson in zijn wijngids alles wat er te weten valt over wijn. Natuurlijk komt in deze editie alle wijnlanden, druivenrassen en wijnstreken weer aan bod. Ook geeft Johnson zijn deskundige oordeel over duizenden wijnen en geeft up-to-date informatie over trends, producenten en ook welke wijn het beste past bij welk gerecht. "Ronduit onmisbaar voor een ieder die ook maar iets meer wil weten over rood, wit en rosé is Hugh Johnsons wijngids. Een naslagwerk waarin geen enkele verschuiving of trend in de wijnwereld onopgemerkt blijft.' – Harold Hamersma, NRC Over de auteurHugh Johnson is een van de bekendste wijnauteurs ter wereld. Voor zijn bijdrage aan de wijnbouw is hij zowel in Frankrijk als in Engeland onderscheiden. Samen met Jancis Robinson, de grande dame van de wijn, schreef hij ook de Wijnatlas. Ze worden wel omschreven als 'de Bordeaux en de Bourgogne' van de wijnschrijvers. Hugh Johnson is ook te volgen op Twitter.

Wil je het boek lezen?Wijngids 2017 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hugh Johnson. Lezen Wijngids 2017 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN