Wft-schadeverzekeringen bedrijven en particulieren

Wft-schadeverzekeringen bedrijven en particulieren - Gerald Huis in 't Veld | Tiliboo-afrobeat.com

...hadeverzekeringen bedrijven en particulieren iv Dankwoord Een proefversie van dit boek is gebruikt aan de Hogeschool Utrecht ... Wft-schadeverzekeringen bedrijven en particulieren ... ... . Ik bedank de studenten, Peter Combrink (docent schadeverzekeringen) en Joke Berendsen (onderwijsmanager FSM) voor hun suggesties voor verbeteringen, waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt. Wft-Schadeverzekeringen bedrijven en particulieren Voor Financial Services Management Gerald Huis in 't Veld Antwoorden bij de oefenvragen Wft-Schadeverzekeringen Bedrijven en Particulieren van Gerald Huis in 't Veld, 9789039527269 voor € 49,95 bij Boom hoger onderwijs. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Koop Wft-schadeverzekeringen bedrijven en particulieren van Huis in 't V ... Studystore | Wft-schadeverzekeringen bedrijven en ... ... . Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Koop Wft-schadeverzekeringen bedrijven en particulieren van Huis in 't V...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerald Huis in 't Veld
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Wft-schadeverzekeringen bedrijven en particulieren.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is het eerste studieboek voor het vak Schadeverzekeringen van dehbo-opleiding Financial Services Management (FSM). Daarnaast is ditboek gericht op de financieel adviseur die de Wft-deelmodules Schade Bedrijven of Schade Particulieren moet behalen.Schadeverzekeringen vormen een belangrijk onderwerp. Bij schade gaathet immers bijna altijd om geld, soms om veel geld. Lang niet iedereen is zichbewust van de kostbare risico's die bedrijven of particulieren kunnen lopen:een bedrijfspand of huis kan afbranden, er kan bedrijfsschade ontstaan doorstaking of defecte productiemiddelen, je kunt een (bedrijfs)ongeval veroorzaken, of je kunt ziek worden waardoor je inkomsten moet missen. Veel risico's zijn gelukkig goed te verzekeren en daarover gaat dit boek: het adviseren over het afsluiten van schadeverzekeringen.Na de inleidende hoofdstukken over schadeverzekeringen in het algemeenen over het proces van aanvraag tot polis, komen alle vormen vanschadeverzekering voor bedrijven en particulieren aan de orde in afzonderlijkehoofdstukken. Het boek sluit af met een overzicht van toepasselijke wet- enregelgeving en van de procedure en praktijk van schaderegeling.Elk hoofdstuk is voorzien van oefenvragen om de kennis van debehandelde onderwerpen te toetsen. De antwoorden op de vragen zijnbeschikbaar via de pagina bij dit boek op www.academicservice.nl. Daar is ookeen groot aantal extra oefenvragen te vinden.

Wil je het boek lezen?Wft-schadeverzekeringen bedrijven en particulieren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerald Huis in 't Veld. Lezen Wft-schadeverzekeringen bedrijven en particulieren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN