SPIEGEL IN DE SPIEGEL

SPIEGEL IN DE SPIEGEL - Michael Ende | Tiliboo-afrobeat.com

...Spiegel: Peter Lindaard In de Spiegel is de rubriek van Flower Science waarin iemand uit de bloemensector in de spiegel kijkt ... Spiegel - Vertaling Duits-Nederlands ... . Aan het woord Peter Lindaard, bemiddelaar in bloembollen bij FBT én de nieuwe coördinator van de campagne 'Enjoy The Flowers'. Spiegels komen overal in huis van pas. In de slaap- en badkamer is een spiegel essentieel, maar denk bijvoorbeeld ook aan een grote spiegel in de hal of woonkamer. Zo kun je nog snel kijken hoe je eruit ziet voor je weggaat. Daarnaast zijn spiegels mooie decoratie. De lijst en vorm bepa ... Zwolse theaters speelt deze zomer - Zwolse theaters ... . Zo kun je nog snel kijken hoe je eruit ziet voor je weggaat. Daarnaast zijn spiegels mooie decoratie. De lijst en vorm bepalen de uitstraling van je interieur. Spiegels zijn niet alleen praktisch maar ook decoratief. Een wandspiegel met plank voor in de hal is handig om bijvoorbeeld je sleutels op te leggen en een spiegel met lampen in de badkamer is handig om je make-up bij te doen. Zo heeft elke spiegel zijn eigen functie. Decore...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Ende
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
SPIEGEL IN DE SPIEGEL.pdf

OMSCHRIJVING

De dertig beelden van de vertelling zijn met elkaar verweven, maar eerder muzikaal dan causaal. Beelden en figuren die eerst slechts aan de rand van een vertelling opdoken, worden later centrale thema´s en hoofdpersonen. De opzet van het boek is die van het bekende Drostedoosje: zoals de afbeelding van dat doosje steeds wordt herhaald, zo duikt de lezer intuïtief steeds dieper in het droomlabyrint van associaties en verbindingen. 'Een labyrint' zoals ook de ondertitel van het boek luidt, is in vele opzichten een sleutelwoord. In de verschillende verhalen zal de lezer onder meer de gevleugelde Icarus, Theseus en Ariadne herkennen.De spiegel in de spiegel - een boek als een droom dat een beroep doet op het niet-rationele deel van de mens.

Wil je het boek lezen?SPIEGEL IN DE SPIEGEL in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Ende. Lezen SPIEGEL IN DE SPIEGEL Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN