New York

New York - Tomislav Tomic | Tiliboo-afrobeat.com

...k is de grootste stad van de Verenigde Staten van Amerika ... Welcome to NYC.gov | City of New York ... .Dankzij de leidinggevende en invloedrijke rol in handel, financiën, media, public relations, kunst, mode en educatie geldt zij als een van de belangrijkste wereldsteden.De stad wordt ook New York City of NYC genoemd om haar te onderscheiden van de staat New York, waarin zij ligt.New York is niet de hoofdstad van die staat, dat ... New York City is net als Parijs, Tokyo en Londen een zogenaamde Alfa-wereldstad, waarbij deze vier steden het hoogste aantal punten volgens de Globalization and World Cities Study Group & Network (GaWC) van de Loughborough University in Engeland. Dit 'moet' je zien in New York: 5 tips The New York Tim ... New York (stad) - Wikipedia ... . Dit 'moet' je zien in New York: 5 tips The New York Times: Find breaking news, multimedia, reviews & opinion on Washington, business, sports, movies, travel, books, jobs, education, real es...

INFORMATIE

AUTEUR
Tomislav Tomic
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
New York.pdf

OMSCHRIJVING

Kleuren is een heerlijke bezigheid die je overal kunt doen. Er zijn maar twee regels die gelden: ontspan en kleur de tekening zoals jij het wilt! In de Pictura-serie Kleurboek voor volwassenen staat steeds een thema centraal, hier is dat wereldstad New York! Vouw de kleurplaat open en ontdek een mooi kunstwerk om in te kleuren, inclusief achtergrondinformatie over de gebouwen en geschiedenis van New York.

Wil je het boek lezen?New York in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tomislav Tomic. Lezen New York Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN