Misleiding

Misleiding - Steven James | Tiliboo-afrobeat.com

...ing misleiding zelfst.naamw. een opzettelijke en geslaagde poging iemand een onjuiste indruk te geven Voorbeeld: `De misleiding in dit verhaal is werkelijk doortrapt te noemen ... misleiding - Vertaling Nederlands-Frans ... . ` Bron: WikiWoordenboek. Misleiding bij het sluiten van een overeenkomst kan ook worden aangepakt via de 'oneerlijke handelspraktijken'. De wet geeft een flinke lijst van handelspraktijken die misleidend zijn en daarom niet gebruikt mogen worden door bedrijven. Wanneer er sprake is van misleiding wordt de weg van de oneerlijke handelspraktijken niet vaak gebruikt. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'misleiding', met toe ... Puzzelwoordenboek misleiding - Mijnwoordenboek | Vertalen ... . Wanneer er sprake is van misleiding wordt de weg van de oneerlijke handelspraktijken niet vaak gebruikt. Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'misleiding', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, ri...

INFORMATIE

AUTEUR
Steven James
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Misleiding.pdf

OMSCHRIJVING

In de thriller ‘Misleiding’ keert Steven James met ons terug naar de jonge jaren van FBI-agent Patrick Bowers. Als hij op een avond alleen de plaats delict van een moord onderzoekt, wordt FBI-agent Patrick Bowers aangevallen door een man. Voordat Patrick de kans krijgt hem te overmeesteren en te arresteren, pleegt de man zelfmoord. In zijn zakken vindt Patrick een brief met zijn excuses. De mysterieuze moord en zelfmoord brengen Patrick op een pad dat leidt naar de diepten van de menselijke verdorvenheid: een online complot van kindermisbruikers dat op zoek is naar nieuwe slachtoffers. Patrick Bowers heeft al vele seriemoordenaars opgespoord en achter de tralies gestopt. ‘Misleiding’ gaat vooraf aan de thriller ‘De pion’ en de andere schaakstukken.

Wil je het boek lezen?Misleiding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Steven James. Lezen Misleiding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN