Mens en dier (luisterboek)

Mens en dier (luisterboek) - Midas Dekkers | Tiliboo-afrobeat.com

...ige en heldere wijze legt Midas Dekkers de ogenschijnlijk vreemde, maar innige relatie tussen mens en dier bloot ... Stichting Mens en Dier Nederland - www.mensendier.nl ... . Inhoud College 1 H1. Ons soort dieren H2. Persoonlijke kennissen H3. De mens in het beest College 2 H4. Het beest in de mens H5. Het grensgebied H6. Een metafoor op pootjes. Details. Uitgever: Home Academy: Mens en Dier (Digitaal luisterboek). Van de circa één miljoen diersoorten op aarde heeft de mens er een stuk of tien uitverkoren. Waarom houden mensen... Mens en Dier direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com ... Luisterboek 'Mens en Dier' door Midas Dekkers ... ... . Waarom houden mensen... Mens en Dier direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Mens en Dier - Een hoorcollege over hun natuur, gedrag en onderlinge relaties - Mi...

INFORMATIE

AUTEUR
Midas Dekkers
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Mens en dier (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

Van de circa één miljoen diersoorten op aarde heeft de mens er een stuk of tien uitverkoren. Waarom houden mensen van dieren? Hoe zit het met het 'mens in het beest' en met het 'beest in de mens'? Wat zegt dat over hun natuur en gedrag? Waar eindigt dierenliefde en begint bestialiteit? Op geestige en heldere wijze legt Midas Dekkers de ogenschijnlijk vreemde, maar innige relatie tussen mens en dier bloot.Deze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?Mens en dier (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Midas Dekkers. Lezen Mens en dier (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN