Marketing en Sales in de Fitnessbranche

Marketing en Sales in de Fitnessbranche - Peter van der Steege | Tiliboo-afrobeat.com

...tdaging' voor marketing en sales voor alle organisaties is innovatief en concurrerend te zijn en tegelijkertijd het huidige succes van onze bedrijven in heel Europa te behouden ... Fitnessbranche; kansen en bedreigingen - Adformatie ... . Toen en nu Voorheen waren marketing en sales activiteiten overwegend offline, terwijl tegenwoordig de factor online gigantisch belangrijk is geworden, zoals de diverse vormen van social media. Het boek Marketing en Sales in de Fitnessbranche, geschreven door Peter van der Steege, Bryan O'Rourke, Emma Barry, Tim Keightley, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De 'uitdaging' voor marketing en sales voor alle organisaties is innovatief en concurrerend te zijn en tegelijkertijd het ... Marketing en Sales in de Fitnessbranche | Boeken ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De 'uitdaging' voor marketing en sales voor alle organisaties is innovatief en concurrerend te zijn en tegelijkertijd het huidige succes van onze bedrijven in heel Europa te behouden. Toen en nu Voorheen waren marketing en sales activiteiten overwegend offline, terwijl tegenwoordig de factor online gigantisch be...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter van der Steege
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Marketing en Sales in de Fitnessbranche.pdf

OMSCHRIJVING

De fitnessbranche in Europa is de laatste tien jaar enorm gegroeid. Zo is het aantal leden gestegen van 36 naar 62 miljoen.Er zijn veel ontwikkelingen geweest die daarmee samenhangen, zoals de opkomst van budget ketens, de toegenomen populariteit van personal training, small group training, groepsfitness en virtuele programma's. Voorts zijn boutique studio'saan het toenemen en ook het gebruik van apps en wearables.Meerdere ontwikkelingen zijn gekoppeld aan de opkomst van het internet en smartphones. Dit soort technologische trends zijn medebepalend voor een verschuiving in de commerciele activiteiten binnen de fitness sector. Voorheen waren marketing en sales activiteiten overwegend offline,terwijl tegenwoordig de factor online gigantisch belangrijk is geworden, zoalsde diverse vormen van social media.Voor ieder bedrijf zijn de concepten van marketing en sales cruciaal omdat ze het verschil bepalen tussen succes en falen. Deze twee begrippen worden vaak in een adem genoemd, terwijl ze toch flink van elkaar verschillen. In dit boek worden marketing en sales vanuit diverse perspectieven besproken, gepaard gaand met een veelheid aan praktische tips.Het boek telt elf hoofdstukken waarin onder meer de volgende thema's wordenbehandeld:* Zes P's van marketing.* Prijsbepaling in de fitness sector.* Marketingcommunicatie; offline versus online.* Marketing en sales in groepsfitness.* Marketing en sales in personal training.* Personal brandingDit boek is bedoeld voor ondernemers en managers in de fitness en leisuresector. Een unieke groep van experts heeft bijgedragen aan deze publicatie.Zij verschaffen verrassende inzichten en leveren praktische strategie├źn om dekomende tien jaar mee aan de slag te gaan.

Wil je het boek lezen?Marketing en Sales in de Fitnessbranche in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter van der Steege. Lezen Marketing en Sales in de Fitnessbranche Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN