Liverpool

Liverpool - Trix Broekmans | Tiliboo-afrobeat.com

...icial Liverpool FC website. The only place to visit for all your LFC news, videos, history and match information ... DE 10 BESTE hotels in Liverpool 2020 (met prijzen ... ... . Full stats on LFC players, club products, official partners and lots more. Liverpool is een district met de officiële titel van city in het stedelijk graafschap (metropolitan county) Merseyside in het noordwesten van Engeland, aan de noordzijde van de rivier de Mersey.Tot 1974 was de stad gelegen in het uiterste zuidwesten van het graafschap Lancashire.Liverpool werd als een borough opgericht in 1207 in dit graafschap en kreeg haar stadsrechten in 1880. Liverpoo ... Liverpool | UEFA Champions League | UEFA.com ... .Liverpool werd als een borough opgericht in 1207 in dit graafschap en kreeg haar stadsrechten in 1880. Liverpool F.C. is een Engelse voetbalclub, die werd opgericht op 15 maart 1892 door John Houlding, de eigen...

INFORMATIE

AUTEUR
Trix Broekmans
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Liverpool.pdf

OMSCHRIJVING

Het was liefde op het eerste gezicht met Liverpool, toen Trix Broekmans daar eind augustus 2010 voet aan wal zette tijdens de Beatles Week. Ze had een sombere mistroostige stad verwacht, maar de geboorteplaats van The Beatles bleek spannend en springlevend. Ze vroeg een aantal inwoners van Liverpool haar rond te leiden in de wereld van de popmuziek, architectuur, mode, voetbal (de successen van Dirk Kuijt) en Luis Suarez, film, uitgaansleven en maritieme historie. Samen schetsen ze een portret van een unieke stad, met unieke inwoners. Uiteraard moest het boek Liverpool - a love story heten.Trix Broekmans (Bergen op Zoom, 1948) is sinds 25 jaar freelance journalist. Voordien werkte ze bij het Rotterdams Nieuwsblad en Algemeen Dagblad. Ze publiceerde o.m. in NRC Handelsblad, Quote, Elle en de VPRO Gids. Ze is columniste van De Gelderlander. Eerder gepubliceerde boeken zijn onder meer Vrouw in rouw/De Merry Widow Club en Het boek van Hengelo (samen met Wim Wennekes).

Wil je het boek lezen?Liverpool in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Trix Broekmans. Lezen Liverpool Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN