Korte introducties - Franchise

Korte introducties - Franchise - J.H. Kolenbrander | Tiliboo-afrobeat.com

...ntroducties - Franchise 1e druk is een boek van J ... Korte introducties - Franchise boek online kopen met 5% ... ... .H. Kolenbrander uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462904477 Franchising is een populaire vorm van samenwerking waarbij de franchisegever - eigenaar van de franchiseformule - een zakelijke samenwerking aangaat met franchisenemers. Boek: Franchise - Een korte introductie Mede gezien de populariteit zullen steeds meer personen met franchising te maken hebben of gaan krijgen. Het boek 'Franchise - een korte introductie' pr ... Boekpresentatie: Franchise - Een korte introductie - De ... ... . Het boek 'Franchise - een korte introductie' probeert voor adviseurs, zoals juristen, advocaten en accountants, op een zo laagdrempelig mogelijke manier enkele belangrijke juridische facetten van de franchisesamenwerking te bespreken. Vrijdag 9 maart vindt de presentatie plaats van het boek 'Franchise - een korte introductie'. Het boek is geschreven door Jan-Willem Kolenbrander en bevat een bijdrage van Teun Pouw omtrent intellectuele eigendomsrechten. Beiden zijn werkza...

INFORMATIE

AUTEUR
J.H. Kolenbrander
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Korte introducties - Franchise.pdf

OMSCHRIJVING

Korte introducties - Franchise 1e druk is een boek van J.H. Kolenbrander uitgegeven bij Boom Juridische uitgevers. ISBN 9789462904477 Franchising is een populaire vorm van samenwerking waarbij de franchisegever - eigenaar van de franchiseformule - een zakelijke samenwerking aangaat met franchisenemers. Deze franchisenemers zijn zelfstandig ondernemers die hun onderneming onder de vlag van de betreffende formule willen gaan exploiteren om profijt te hebben van de bij de formule aanwezige naamsbekendheid en kennis. Tijdens deze nauwe samenwerking mogen de franchisenemers gebruikmaken van de intellectuele eigendomsrechten van de franchisegever en ontvangen zij voortdurende ondersteuning en bijstand.Mede gezien de populariteit zullen steeds meer (rechts)personen met franchising te maken hebben of gaan krijgen. Franchise - een korte introductie probeert voor adviseurs, zoals juristen, advocaten en accountants, op een zo laagdrempelig mogelijke manier enkele belangrijke juridische facetten van de franchisesamenwerking te bespreken. Denk daarbij aan onderwerpen als de franchiseovereenkomst, exploitatieprognoses, nonconcurrentie bedingen, intellectuele eigendomsrechten en zorgplichten. Na het lezen van dit boekje heeft de lezer een globaal idee van wat franchising inhoudt. Hierdoor is deze korte introductie ook zeer geschikt voor studenten.

Wil je het boek lezen?Korte introducties - Franchise in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.H. Kolenbrander. Lezen Korte introducties - Franchise Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN