Het Honden Handboek

Het Honden Handboek - Peter Larkin | Tiliboo-afrobeat.com

...nden Handboek (Hardcover). De rashondenencyclopedie: een overzichtelijke, rijk geïllustreerde gids van meer dan 180 rassen uit de hele wereld - ... Handboek diergeneeskunde met homeopathie voor honden, Atjo ... ... ... Het honden handboek (Hardcover). Dit is een praktisch handboek voor de verzorging en opvoeding van uw hond, met daarbij een rashondenencyclopedie.De... Honden handboek (Hardcover). Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses. Het hondenhandboek een praktisch handboek voor verzorging en opvoeding, met een rashondenencyclopedie. Peter Larkin, Mike Stockman, Ingrid Had ... Het hondenhandboek - B. Fogle, P. Holden White - (ISBN ... ... . Het hondenhandboek een praktisch handboek voor verzorging en opvoeding, met een rashondenencyclopedie. Peter Larkin, Mike Stockman, Ingrid Hadders, Verhoef Verhallen. Beoordeel...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Larkin
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Honden Handboek.pdf

OMSCHRIJVING

De rashondenencyclopedie: een overzichtelijke, rijk geïllustreerde gids van meer dan 180 rassen uit de hele wereld - van de vriendelijke en bekende labrador retriever en cocker spaniel tot de minder bekende keeshond, saluki, Portugese waterhond en brittany.Fascinerende beschrijvingen van elk ras, aangevuld met belangrijke informatie over vachtverzorging, voeding en beweging, en een beschrijving van de rasgebonden karakters.Vakkundige en duidelijke adviezen voor de verzorging van honden, verduidelijkt met stap-voor-stap foto's.Richtlijnen voor de keuze van de juiste hond, algemene verzorging, opvoeding en fokken, gezondheid en eerste hulp.Met meer dan 700 prachtige foto's.

Wil je het boek lezen?Het Honden Handboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Larkin. Lezen Het Honden Handboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN