Fantoompijn

Fantoompijn - Arnon Grunberg | Tiliboo-afrobeat.com

...pijn is een pijnsensatie die beleefd wordt als afkomstig van een geamputeerd ledemaat ... Fantoompijn - Radboudumc ... . Dit kan om een geamputeerd been of arm gaan, maar ook bijvoorbeeld een geamputeerde borst of een getrokken kies betreffen. Fantoompijn is een normaal en veelvoorkomend verschijnsel na een amputatie. Fantoompijn hoeft niet altijd behandeld te worden, in enkele gevallen gaat fantoompijn vanzelf weg. Er is geen pasklare behandeling voor fantoompijn. Er zijn verschillende behandelingen die zich richten op de prikkeloverdracht van de ... Fantoompijn - Wikipedia ... . Er zijn verschillende behandelingen die zich richten op de prikkeloverdracht van de zenuwen in de hersenen. Over fantoompijn. Fantoompijn is pijn die Fantoompijn na amputatie, wat kun je er tegen doen? Fantoompijn is pijn die zich kan voordoen op de plek van een geamputeerd lichaamsdeel zoals een been of een arm. Veel geamputeerden krijgen ermee te maken. Dit kan een plotse zeer heftige pijn zijn maar het kan ook ervaren worden als een constant aanwezige zeurderige of...

INFORMATIE

AUTEUR
Arnon Grunberg
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Fantoompijn.pdf

OMSCHRIJVING

Het leven dient in scène te worden gezet. En je leven in scène zetten, dat kun je niet aan anderen overlaten. Dat moet je zelf doen. Robert G. Mehlman wil de werkelijkheid produceren zoals anderen boeken, films en schilderijen produceren."Het waren deze kleine toneelstukjes die mij gelukkig maakten. Het moment dat ik zelf begon te geloven in de zorgvuldig door mij geënsceneerde werkelijkheid, dat was het moment van de euforie. Het moment dat het verhaal dat je zelf hebt bedacht er met je vandoor gaat. Het moment dat je het idee hebt dat er eindelijk iemand aan de andere kant van het schaakbord heeft plaatsgenomen, dat je niet meer tegen jezelf speelt. Dat moment, dat is het moment van de euforie."Mehlman, schrijver van 268 Op de wereldranglijst en werkend aan zijn magnum opus, ziet zichzelf als parasiet die naar verlossing zoekt. In plaats daarvan vindt hij roem met zijn internationale bestseller De Pools-joodse keuken in 69 recepten. Kookboekenschrijver was niet zijn eerste keus, en roem is een lek luchtbed, maar dat beseft hij pas als hij midden op zee zit.Arnon Grunberg (1970) publiceerde onder meer het bekroonde en internationaal geprezen Blauwe maandagen, het al even succesvolle Figuranten en het boekenweekgeschenk De heilige Antonio. Hij woont en werkt in New York.

Wil je het boek lezen?Fantoompijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arnon Grunberg. Lezen Fantoompijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN