De wraak van de geografie

De wraak van de geografie - Robert Kaplan | Tiliboo-afrobeat.com

...raak van de geografie biedt Kaplan ons een geheel nieuwe blik op de Europese schuldencrisis, legt uit waarom Rusland zo paranoïde is, geeft een verklaring voor de onverbiddelijkheid van de Chinese macht, laat zien hoe India in de knel zit tussen haar directe buren, bepleit waarom Iran de ware spil van EurAzië is en toont ten slotte aan waarom de grenzen van Arabische landen als Syrië ... De wraak van de geografie van bestellen? - boekenwereld.com ... ... 'De verspreiding van raketten en massavernietigingswapens in Azië is als de verspreiding van de revolver in het Amerikaanse Oude Westen', schrijft Bracken - een goedkope, dodelijke gelijkmaker van staten. De andere kracht achter de wraak van de geografie is bevolkingstoename, die de kaart van Eurazië zelfs nog claustrofobischer maakt. De landkaart doet zich ook gelden op het militaire vlak. Leek het er door de uitkomst van de Balkanoorlogen in de jaren negentig op dat super ... De wraak van de geografie door Robert Kaplan (Boek ... ... . De andere kracht achter de wraak van de geografie is bevolkingstoename, die de kaart van Eurazië zelfs nog claustrofobischer maakt. De landkaart doet zich ook gelden op het militaire vlak. Leek het er door de uitkomst van de Balkanoorlogen in de jaren negentig op dat super...

INFORMATIE

AUTEUR
Robert Kaplan
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
De wraak van de geografie.pdf

OMSCHRIJVING

Na het grote succes van Moesson, komt Robert Kaplan nu met een nieuw visionair werk: De wraak van de geografie. Robert D. Kaplan bespreekt hoe mensen en ideeën weliswaar invloed hebben op de loop van gebeurtenissen, maar dat de geografie uiteindelijk bepalend is voor de loop van de geschiedenis. Hij biedt ons een geheel nieuwe blik op de Europese schuldencrisis, legt uit waarom Rusland zo paranoïde is, geeft een verklaring voor de onverbiddelijkheid van de Chinese macht, laat zien hoe India in de knel zit tussen haar directe buren, bepleit waarom Iran de ware spil van EurAzië is en toont ten slotte aan waarom de grenzen van Arabische landen als Syrië en Irak minder kunstmatig zijn dan ze lijken.

Wil je het boek lezen?De wraak van de geografie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Kaplan. Lezen De wraak van de geografie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN