De Shockdoctrine

De Shockdoctrine - Naomi Klein | Tiliboo-afrobeat.com

...ckdoctrine, de opkomst van rampenkapitalisme is een boek van de Canadese journaliste Naomi Klein uit 2007 ... De shockdoctrine - Naomi Klein - 9789044517590 | Bruna.nl ... .. In dit boek stelt Naomi Klein dat de neoliberale ideologie, oorspronkelijk van Milton Friedman, wordt opgedrongen aan bevolkingen na 'shocks', dit zijn gebeurtenissen zoals natuurrampen en oorlogen.De bevolking is verward en niet in staat zich te verzetten tegen economische ... De shockdoctrine 1e druk is een boek van Naomi Klein uitgegeven bij de Geus. ISBN 9789044534078 Nog voor de huidige crisis blies Naomi Klein de mythe op dat de `vrije markt voor `v ... De shockdoctrine - Naomi Klein | 9789044534078 | Standaard ... ... . ISBN 9789044534078 Nog voor de huidige crisis blies Naomi Klein de mythe op dat de `vrije markt voor `vrije mensen zorgt. Klein onthult de gedachten, het geldspoor en de werkelijke macht achter de meest aangrijpende crises en oorlogen van de afgelopen veertig jaar. Geschreven bij De Shockdoctrine. Klein laat in haar boek een groot aantal landen en regio's de revue p...

INFORMATIE

AUTEUR
Naomi Klein
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Shockdoctrine.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is een boek over shocks, en de manier waarop die worden toegepast op landen en mensen. Het is het onofficiële verhaal over de manier waarop de 'vrije markt' de wereld is gaan domineren. Het is een verhaal dat radicaal anders is dan wat ons altijd is voorgehouden. Gebaseerd op baanbrekend historisch onderzoek en vier jaar verslaggeving blaast Naomi Klein de mythe op dat de 'vrije markt' voor 'vrije mensen' zorgt. Ze onthult dat onze wereld in toenemende mate de slaaf is van een weinig begrepen maar geweldig invloedrijke ideologie: de shockdoctrine.

Wil je het boek lezen?De Shockdoctrine in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Naomi Klein. Lezen De Shockdoctrine Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN