De avonturen van Betsy 3 - Race tegen de klok

De avonturen van Betsy 3 - Race tegen de klok - Jérome Phalippou | Tiliboo-afrobeat.com

... naar de strip Race tegen de klok! van Marin Olivier, Phalippou Jérome, De avonturen van Betsy? Deze strip is beschikbaar online bij De Poort ... Betsy, de avonturen van 03 HC Race tegen de klok! - De ... ... . De avonturen van Betsy 3 - Race tegen de klok. Lees de avonturen van Betsy, het nichtje van Margot (De autoreportages van Margot). Betsy heeft een nieuwe oldtimer aangekocht voor de verzameling van Fritz Schlumpf. Terwijl de rijke zakenman zijn nieuwe aanwinst viert, wordt Betsy door de politie opgepakt wegens spionage... Strip: De avonturen van Betsy. Betsy is een nieuwsgierige en onbevreesde jonge vrouw. Voor haar is er, uitgedaagd door haar nicht Margot ( ... Betsy, de avonturen van 3 - Race tegen de klok | Strips ... ... ... Strip: De avonturen van Betsy. Betsy is een nieuwsgierige en onbevreesde jonge vrouw. Voor haar is er, uitgedaagd door haar nicht Margot (De autoreportages van Margot), niets leuker dan zich hals over kop te storten op het achterhalen van de geschiedenis van een auto, waar een merkwaardig geheim a...

INFORMATIE

AUTEUR
Jérome Phalippou
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De avonturen van Betsy 3 - Race tegen de klok.pdf

OMSCHRIJVING

Lees de avonturen van Betsy, het nichtje van Margot (De autoreportages van Margot).Lees de avonturen van Betsy, het nichtje van Margot (De autoreportages van Margot).Betsy heeft een nieuwe oldtimer aangekocht voor de verzameling van Fritz Schlumpf. Terwijl de rijke zakenman zijn nieuwe aanwinst viert, wordt Betsy door de politie opgepakt wegens spionage... In welk wespennest is onze onverschrokken heldin nu weer terechtgekomen? En wat is het verband met die mythische racewagen, die ze in Zwitserland op de kop heeft getikt? Betsy zal maar weinig tijd krijgen om dat allemaal uit te vissen.

Wil je het boek lezen?De avonturen van Betsy 3 - Race tegen de klok in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jérome Phalippou. Lezen De avonturen van Betsy 3 - Race tegen de klok Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN