Wij presenteren - Het paard

Wij presenteren - Het paard - Hans Böhm | Tiliboo-afrobeat.com

...enteren het paard is het derde deel in de serie Wij presenteren ... Het paard, Hans Böhm - Hardback - 9789043915397 | AKO boeken ... ... Eerder verschenen de delen over de pion en de toren. Uiteindelijk zullen alle schaakstukken worden behandeld. Aan de hand van historische achtergronden, spelsituaties en probleemstellingen worden 60 thema's - aanvallend en verdedigend - behandeld. Wij presenteren het paard is het derde deel in de serie Wij presenteren... Eerder verschenen de delen over de pion en de toren. Uiteindelijk zullen alle schaakstukken worden behandeld. Aan ... Wij presenteren Het Paard - Schakers.info ... . Uiteindelijk zullen alle schaakstukken worden behandeld. Aan de hand ... Wij presenteren het paard_157x234 24-10-12 16:05 Pagina 2. Eerder verschenen in deze reeks: Wij presenteren… de pion, ISBN 978 90 4391 296 9 Wij presenteren… de toren, ISBN 978 90 4390 067 6 Wij presenteren Het Paard door Redactie · 29 januari 2013 Hans Böhm en Yochanan Afek presenteren het derde deel va...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Böhm
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Wij presenteren - Het paard.pdf

OMSCHRIJVING

Wij presenteren het paard is het derde deel in de serie Wij presenteren... Eerder verschenen de delen over de pion en de toren. Uiteindelijk zullen alle schaakstukken worden behandeld.Aan de hand van historische achtergronden, spelsituaties en probleemstellingen worden 60 thema's - aanvallend en verdedigend - behandeld. Ook worden bijzondere partijen besproken waarin het paard een beslissende rol speelde.

Wil je het boek lezen?Wij presenteren - Het paard in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Böhm. Lezen Wij presenteren - Het paard Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN