Het mystieke leven van Marie Guyart

Het mystieke leven van Marie Guyart - Marie Guyart | Tiliboo-afrobeat.com

...stieke leven van Marie Guyart (Hardcover) ... Het mystieke leven van Marie Guyart (boek, € 23.50) ... . Dit boek biedt geen gewoon verhaal. Het is wel echt gebeurd en het werd tijdens twee korte periodes, in... Het mystieke leven van Marie Guyart, van Marie Guyart Artikelnummer: 9789031725793. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Het is wel echt gebeurd en het werd tijdens twee korte periodes, in 1653 en 1654, neergeschreven. Marie Guyart uit het Franse Tours had reeds een bewogen leven achter de rug, toen ze aan haar autobiografie begon. Het mystieke leven van Marie Guyart Mar ... Mystieke leven van marie guyart - 9789031725793 - De Fakkel ... . Het mystieke leven van Marie Guyart Marie Guyart • Boek • hardback. Samenvatting . Dit boek biedt geen gewoon verhaal. Het is wel echt gebeurd en het werd tijdens twee korte periodes, in 1653 en 1654, neergeschreven. Marie Gu...

INFORMATIE

AUTEUR
Marie Guyart
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het mystieke leven van Marie Guyart.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek biedt geen gewoon verhaal. Het is wel echt gebeurd en het werd tijdens twee korte periodes, in 1653 en 1654, neergeschreven. Marie Guyart uit het Franse Tours had reeds een bewogen leven achter de rug, toen ze aan haar autobiografie begon. Ze ging vierenvijftig worden en woonde reeds veertien jaar als religieuze in de overzeese kolonie Nouvelle-France, te Québec.Haar zoon benedictijn had er reeds jaren op aangedrongen, en nu was het zo ver. Niet dat ze het graag deed! Ze had één voorwaarde gesteld: dat zoon Claude haar relaas nooit aan iemand anders zou doorgeven. Gelukkig voor ons, zou hij het na haar dood publiceren.

Wil je het boek lezen?Het mystieke leven van Marie Guyart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marie Guyart. Lezen Het mystieke leven van Marie Guyart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN