Het leven van Sam de K.

Het leven van Sam de K. - Marlies Slegers | Tiliboo-afrobeat.com

...en van Sam de K. 1e druk is een boek van Marlies Slegers uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum ... Boekverslag Nederlands Sonny Boy door Annejet van der Zijl ... ... . ISBN 9789031386833 Sam de K. wil maar n ding: een normale, onopvallende puber zijn. En dat lukt niet altijd even goed als je diabetes hebt en midden in de les op zoek moet gaan naar de inschietset van je insulinepomp. Sam de K. wil maar één ding: een normale, onopvallende puber zijn. En dat lukt niet altijd even goed als je diabetes hebt en midden in de les op zoek moet gaan naar de inschietset van je insulinepomp. Of als je in een zware hypo tijdens het eerste schoolfeest van het jaar op de grond belandt. ... Het leven van Sam de K. - Marlies Slegers | Boeken.com ... . Of als je in een zware hypo tijdens het eerste schoolfeest van het jaar op de grond belandt. Om nog maar te zwijgen over zijn immense rugzak, zijn verliefdheden en de wijze waarop Sam zich ... Sam de K. wil maar één ding: een n...

INFORMATIE

AUTEUR
Marlies Slegers
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het leven van Sam de K..pdf

OMSCHRIJVING

Het leven van Sam de K. 1e druk is een boek van Marlies Slegers uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031386833 Sam de K. wil maarn ding: een normale, onopvallende puber zijn. En dat lukt niet altijd even goed als je diabetes hebt en midden in de les op zoek moet gaan naar de inschietset van je insulinepomp. Of als je in een zware hypo tijdens het eerste schoolfeest van het jaar op de grond belandt. Om nog maar te zwijgen over zijn immense rugzak, zijn verliefdheden en de wijze waarop Sam zichnet als alle brugklassersstaande moet houden op zijn nieuwe school. 'Het leven van Sam de K. Brugklasser en Diabeet' is een heerlijk komisch warm boek over een jongen om van te houden, die worstelt met zijn diabetes en zijn pubertijd.

Wil je het boek lezen?Het leven van Sam de K. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marlies Slegers. Lezen Het leven van Sam de K. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN