Groeien naar lean & meaningful management support

Groeien naar lean & meaningful management support - Annemarie de Martines-van Schoonhoven | Tiliboo-afrobeat.com

... naar lean & meaningful management support 1e druk is een boek van Annemarie de Martines-van Schoonhoven uitgegeven bij Vior Webmedia ... Groeien naar lean & meaningful management support ... . ISBN 9789082250008 Het is niet meer van deze tijd om voor n manager te werken. Het kost geld, tijd en flexibiliteit. Het houdt kennis delen en het maken van waardevolle verbindingen tegen. 'Groeien naar lean & meaningful management support' door Annemarie de Martines-van Schoonhoven - Onze prijs: €23,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Groeien naar lean & meaningful management support door Annemarie de Martines-van Schoonhoven, EAN 9789082250008. Groeien naar lean ... Lean & Meaningful management support - IEP ... . Groeien naar lean & meaningful management support door Annemarie de Martines-van Schoonhoven, EAN 9789082250008. Groeien naar lean & meaningful management support. Formaat: Paperback Wij doneren...

INFORMATIE

AUTEUR
Annemarie de Martines-van Schoonhoven
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Groeien naar lean & meaningful management support.pdf

OMSCHRIJVING

Groeien naar lean & meaningful management support 1e druk is een boek van Annemarie de Martines-van Schoonhoven uitgegeven bij Vior Webmedia. ISBN 9789082250008 Het is niet meer van deze tijd om voorn manager te werken. Het kost geld, tijd en flexibiliteit. Het houdt kennis delen en het maken van waardevolle verbindingen tegen. De klassieke baas-secretaresseverhouding zorgt voor een te persoonlijke werkrelatie, die weinig innoverend is, waardoor iedereen achterop raakt. De moderne secretaresse pampert niet meer 'haar' manager als individu, maar het team waarvan zij onderdeel uitmaakt en de hele organisatie, want daar voelt zij zich onderdeel van.Met het werken in shared service organisaties bespaar je kosten en gaat de kwaliteit van dienstverlening omhoog. Bovendien biedt het veel meer mogelijkheden aan secretaresses om hun talenten verder te ontwikkelen. Met een nieuwe rolverdeling komt de organisatie tot betere prestaties en dat is in het voordeel van de klant, burger, pati nt, leerling.Het boek biedt tal van handreikingen, best practices en praktijkcases voor het nieuw organiseren van managementondersteuning. Een onmisbaar boek voor iedereen die informatie en inspiratie wil opdoen voor de eigen organisatie. Een boek van de praktijk voor de praktijk.

Wil je het boek lezen?Groeien naar lean & meaningful management support in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemarie de Martines-van Schoonhoven. Lezen Groeien naar lean & meaningful management support Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN