De curator en de failliet 2019

De curator en de failliet 2019 - Wolters Kluwer Nederland B.V. | Tiliboo-afrobeat.com

... De curator en de failliet / 2019 van R.F ... De curator en de failliet 2019 van R.F. Feenstra bestellen? ... . Feenstra. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Deze ondernemers gingen in 2019 failliet. 19 dec 2019 - 16:28. 6:54 min. ... Volgens de curator was de directe aanleiding van het faillissement een betalingsachterstand bij leverancier Amacom. ... een leeratelier en de webshop, toen het bedrijf in maart op de fles ging. De curator en de failliet 2019 (Hardcover). Dit jaar gaat de jaarlijkse lustrumbund ... Deze ondernemers gingen in 2019 failliet | Sprout ... . Dit jaar gaat de jaarlijkse lustrumbundel van de Vereniging Insolventierecht Advocaten over de Curator en de... R.F. Feenstra is een geweldige auteur. Download en lees het boek De curator en de failliet 2019 op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt De curator en de failliet 2019 in PDF, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Wolters Kluwer Nederland B.V.
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De curator en de failliet 2019.pdf

OMSCHRIJVING

Dit jaar gaat de jaarlijkse lustrumbundel van de Vereniging Insolventierecht Advocaten over de Curator en de Failliet. De bundel geeft professionals en wetenschappers werkzaam op het gebied van insolventierecht en schuldhulpverlening inzichten in zowel juridische als niet juridische aspecten van de taak van de curator, ook vanuit het perspectief van de schuldenaar/failliet bij een dreigende insolventie. Al sinds 1996 brengt de Vereniging Insolventierecht Advocaten, Insolad jaarlijks een lustrumbundel uit over een interessant en actueel thema. Dit jaar gaat deze bundel, genaamd De Curator en de Failliet, over zowel de juridische als niet juridische aspecten van de taak van de curator, ook vanuit het perspectief van de schuldenaar/failliet. Hoewel in de literatuur verschillende juridische aspecten van het faillissement veelvuldig aan de orde komen bleven de niet juridische aspecten die zowel de curator als de schuldenaar/failliet betreffen, maar bijvoorbeeld ook de bestuurders van de failliete rechtspersoon, vaak buiten beeld. Het faillissement is er van oudsher primair in het belang van de gezamenlijke crediteuren, met de curator aan het roer. Langzaamaan raakt het insolventierecht ook doordrongen van andere perspectieven, met toenemende aandacht voor het belang van van de schuldenaar, bijvoorbeeld door preventieve insolventieprocedures. Daarom gaat de lustrumbundel van dit jaar over de Curator én de failliet. De curator speelt vanzelfsprekend een belangrijke rol. Allereerst vanwege zijn/haar bevoegdheden die van belang zijn voor de behandeling en afwikkeling van het faillissement. Relevant is ook de verschuiving naar #pre-insolventie#fase en de ontwikkelingen die een schuldenaar in staat moeten stellen in die fase zelf nog de situatie ten goede te keren. Ook het vaststellen van de achtergrond en oorzaken van een faillissement, waarbij het ook kan gaan om de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor de ontstane schulden krijgt aandacht vanuit verschillende wetenschapsdisciplines. Deze jaarlijkse Insolad lustrumbundel brengt u 15 zeer evenwichtig verdeelde bijdragen; vijf uit de faillissementspraktijk, vijf uit de adviespraktijk en vijf uit de wetenschap. Vol waardevolle inzichten voor iedereen werkzaam op het gebied van insolventierecht en schuldhulpverlening.

Wil je het boek lezen?De curator en de failliet 2019 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wolters Kluwer Nederland B.V.. Lezen De curator en de failliet 2019 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN