De Amerikaanse prinses

De Amerikaanse prinses - Annejet van der Zijl | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij De Amerikaanse prinses. Voor degenen die al eerder hebben gesmuld van Annejet haar boeken, is De Amerikaanse Prinses een must om te lezen ... De Amerikaanse prinses - Annejet van der Zijl ... ... . We komen niet bedrogen uit, De Amerikaanse Prinses leest als een trein, een spannende roman waarvan je weet maar ook voelt dat het allemaal klopt en op ware feiten rust. De Amerikaanse prinses geeft een beeld van de geschiedenis van Europa en Amerika tussen 1870 en 1950. Allene groeide op in de victoriaanse tijd met zeer strenge fatsoensnormen. Vanaf het begin van de 20e eeuw werden deze fatsoensnormen minder st ... Allene Tew, de Amerikaanse die over ons Koningshuis ... ... . Allene groeide op in de victoriaanse tijd met zeer strenge fatsoensnormen. Vanaf het begin van de 20e eeuw werden deze fatsoensnormen minder streng nagevolgd en brak de moderne tijd aan. M et De Amerikaanse prinses voegt schrijfster en historica Annejet van der Zijl wederom een pareltje toe aan haar biografieënreeks, die met namen als Heineken, prins Bernhard en Annie M....

INFORMATIE

AUTEUR
Annejet van der Zijl
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Amerikaanse prinses.pdf

OMSCHRIJVING

Op 13 april 1927 voer Allene Tew met de Mauretania de haven van New York uit. Ze liet een leven achter zich waarin ze alles had bereikt waar ze als plattelandsmeisje van had gedroomd - aanzien, fortuin, moederschap, haar grote liefde. En ze was het ook bijna allemaal weer kwijtgeraakt. 'De rijkste en verdrietigste weduwe van de stad', zoals Allene door societyrubrieken werd genoemd, had die dag echter ook nog veel voor zich, zoals een nieuw gezin en een toekomst als officiële prinses, als Russische gravin en als peetmoeder van de latere koningin Beatrix.De Amerikaanse prinses is een reconstructie van een weids en fascinerend leven, dat zich afspeelt tegen het decor van Amerika en Europa, de victoriaanse en de moderne tijd, de industriële en Russische revolutie en de twee wereldoorlogen. Maar het is bovenal het persoonlijke verhaal van een uitzonderlijke vrouw die de moed had om, tot het bittere eind, haar eigen, onnavolgbare weg te gaan.

Wil je het boek lezen?De Amerikaanse prinses in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annejet van der Zijl. Lezen De Amerikaanse prinses Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN