Moord in het klooster

Moord in het klooster - Michael Jecks | Tiliboo-afrobeat.com

...in het klooster (Paperback). Als in 1321 in het klooster van St ... - Moord In Het Klooster Een Sir… - voor €17,81 ... . Mary een jonge non op mysterieuze wijze sterft, vraagt de bisschop sir Baldwin... Moord in het klooster. Als in 1321 in het klooster van St. Mary een jonge non op mysterieuze wijze sterft, vraagt de bisschop sir Baldwin een onderzoek... Lees „Moord in het klooster" door Michael Jecks verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Als in 1321 in het klooster van St. Mary een jonge non op mysterieuze wijze sterft, vraagt de bis ... bol.com | Moord in het klooster (ebook), Michael Jecks ... ... . Mary een jonge non op mysterieuze wijze sterft, vraagt de bisschop sir Baldwin een o... Het e-book Moord in het klooster, geschreven door Michael Jecks, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Moord in het klooster. Als in 1321 in het klooster van St. Mary een jonge non...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Jecks
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Moord in het klooster.pdf

OMSCHRIJVING

Als in 1321 in het klooster van St. Mary een jonge non op mysterieuze wijze sterft, vraagt de bisschop sir Baldwin een onderzoek in te stellen. Samen met zijn vriend, baljuw Simon Puttock, reist de ridder naar het klooster in Belstone, waar contemplatie en spiritualiteit blijken te hebben plaatsgemaakt voor hebzucht, dronkenschap en seksuele losbandigheid.Baldwin en Puttock komen er al snel achter dat de overleden non niet bepaald geliefd was bij haar zusters. Haar dood blijkt dan ook geen ongeluk maar moord. Baldwin en Puttock ondervinden bij hun onderzoek heel wat tegenwerking. Kunnen ze de waarheid achterhalen?In zijn reeks misdaadromans rond sir Baldwin en Simon Puttock weet Michael Jecks een spannend plot te combineren met een levendige beschrijving van het laat-middeleeuwse Engeland. Spanning voor thriller- en fantasy liefhebbers!Lees ook: De laatste tempelridder, De heks van Wefford, De gehangene van Dartmoor, Het mooie lijk, Het lijk zonder hoofd, Het zevende gebod, Moord in het klooster en De dood van de erfgenaam.

Wil je het boek lezen?Moord in het klooster in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Jecks. Lezen Moord in het klooster Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN