Kerende kansen

Kerende kansen - K.E. Sluyterman | Tiliboo-afrobeat.com

... kansen 1e druk is een boek van K.E. Sluyterman uitgegeven bij Uitgeverij Boom ... De Amerikaanse Burgeroorlog: Het einde van de Unie (deel 3) ... . ISBN 9789053528907 Ondernemers moeten voortdurend inspelen op onverwachte problemen en op nieuwe kansen. Dit boek analyseert deze boeiende wisselwerking tussen de strategie van ondernemers en de veranderende economische, sociale en politieke omstandigheden. Kerende kansen van Keetie Sluyterman, 9789053528907 voor € 44,90 bij Boom Geschiedenis. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Kerende kansen het Nederlandse bedrijfsle ... Kerende kansen - K.E. Sluyterman | Geschiedeniswinkel ... . Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Kerende kansen het Nederlandse bedrijfsleven in de twintigste eeuw. K. Sluyterman. Productomschrijving. Ondernemers moeten voortdurend inspelen op onverwachte problemen en op nieuwe kansen. Dit boek analyseert deze boeiende wisselwerking tussen de strategi...

INFORMATIE

AUTEUR
K.E. Sluyterman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kerende kansen.pdf

OMSCHRIJVING

Kerende kansen 1e druk is een boek van K.E. Sluyterman uitgegeven bij Uitgeverij Boom. ISBN 9789053528907 Ondernemers moeten voortdurend inspelen op onverwachte problemen en op nieuwe kansen. Dit boek analyseert deze boeiende wisselwerking tussen de strategie van ondernemers en de veranderende economische, sociale en politieke omstandigheden. Het is het eerste samenvattende overzicht van het Nederlandse bedrijfsleven in de twintigste eeuw. Thema's die bedrijfshistorica Sluyterman aan de orde stelt, zijn de organisatie van het familiebedrijf, de opkomst van managers, de expansie van multinationale ondernemingen en het grootbedrijf, fusies en overnames, arbeidsverhoudingen en de relatie tussen bedrijfsleven en overheid.

Wil je het boek lezen?Kerende kansen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K.E. Sluyterman. Lezen Kerende kansen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN