Inleiding privaatrecht

Inleiding privaatrecht - none | Tiliboo-afrobeat.com

...et RR102 Inleiding privaatrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam? Op StudeerSnel vind je alle samenvattingen, oude tentamens, college-aantekeningen en uitwerkingen voor dit vak Vind alle studiedocumenten for Inleiding privaatrecht van Open Universiteit In Inleiding Privaatrecht staan de boeken 1 t/m 7A van het Burgerlijk Wetboek centraal ... Samenvatting Inleiding Privaatrecht - Stuvia ... . Het boek besteedt ruimschoots aandacht aan het arbeidsrecht, huurrecht, personen- en familierecht, ondernemingsrecht en verzekeringsrecht. In de hoofdstukken zijn verduidelijkende afbeeldingen en schema's opgenomen. Bezig met PRI1021 Inleiding Privaatrecht aan de Maastricht University? Op StudeerSnel vind je alle samenvattingen, oude tentamens, college-aantekeningen en uitwerk ... Inleiding privaatrecht Open Universiteit - StudeerSnel ... . In de hoofdstukken zijn verduidelijkende afbeeldingen en schema's opgenomen. Bezig met PRI1021 Inleiding Privaatrecht aan de Maastricht University? Op StudeerSnel vind je alle samenvattingen, oude tentamens, college-aantekeningen en uitwerk...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Inleiding privaatrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Inleiding privaatrecht is bestemd voor het hoger beroepsonderwijs. Het boek bevat een samenhangende en systematische behandeling van het burgerlijk recht, het handelsrecht en het burgerlijk procesrecht. Er wordt ruim aandacht besteed aan onderwerpen die voor de praktijk van belang zijn. In de hoofdstukken zijn voorbeelden, afbeeldingen en schema's opgenomen als hulpmiddel bij de bestudering van de stof. Met behulp van de vragen en casus aan het einde van ieder hoofdstuk kan de gebruiker van dit boek de inmiddels verworven kennis toetsen en eventuele hiaten in die kennis opsporen. De antwoorden op de vragen kan men zelf opzoeken in het corresponderende hoofdstuk. De oplossingen van de casusposities zijn achter in het boek opgenomen.

Wil je het boek lezen?Inleiding privaatrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Inleiding privaatrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN