Handreflexologie

Handreflexologie - Michael Keet | Tiliboo-afrobeat.com

...flexologie is gemakkelijk overal en altijd toe te passen! Wat leer ik in de cursus handreflexologie? In deze praktijkgerichte handreflexologie cursus leer je waar de reflexpunten op de handen zich bevinden en met welke klieren, organen en andere delen van het lichaam ze zijn verbonden ... Handreflexologie - Helderziende Alberta ... . Handreflexologie is net als voetreflexologie een alternatieve en eeuwenoude oosterse geneeswijze. Alleen staan hierbij de handen centraal. Doel van een behandeling is hetzelfde. De balans herstellen. Zowel lichamelijk als geestelijk, zodat je je weer lekker fit en vitaal voelt. Een nadere kennismaking. De handen: handreflexologie. Op de handen zitten bijna net zoveel reflexpunten als op de voeten. Het verschil is wel, ... Hand- en voetreflexologie: 4 reflexpunten om zelf ... ... . Doel van een behandeling is hetzelfde. De balans herstellen. Zowel lichamelijk als geestelijk, zodat je je weer lekker fit en vitaal voelt. Een nadere kennismaking. De handen: handreflexologie. Op de handen zitten bijna net zoveel reflexpunten als op de voeten. Het verschil is wel, dat voetreflex een sterker effect heeft, omdat de handen iets minder gevoelig zijn voor massageprikkels. Verder is het een kwestie van voorkeur. Voor zelf behandeling is handreflex natuurlijk wel handiger. AllesHe...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Keet
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Handreflexologie.pdf

OMSCHRIJVING

Eenvoudige behandelingen die de gezondheid kunnen bevorderen Handreflexologie is een therapie waarbij druk wordt uitgeoefend op reflexpunten op de handen. Het is gebaseerd op het principe dat deze reflexpunten verbonden zijn met de interne organen en klieren en dezelfde ordening vertonen als die in het lichaam, waarvan ze een kaart vormen. Druk op of betasting van een reflexpunt kan daarom invloed hebben op deze organen. Deze behandeling stimuleert de normale functie van het betrokken orgaan (bijvoorbeeld de afscheiding van een hormoon of een enzym) en bevordert daardoor de innerlijke geneeskracht.

Wil je het boek lezen?Handreflexologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Keet. Lezen Handreflexologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN