Gezonde Darm, Gezond Leven

Gezonde Darm, Gezond Leven - Stefaan De Wever | Tiliboo-afrobeat.com

...aar ontsteking emoties stress citroen water ontgiften natuurlijke remedies darmen vet vertering spieren geluk slapen ... Langer én gezonder leven? Gebruik dan meer gember in je dieet ... . ... (Rosmarinus officinalis) voor gezond haar hebt gebruikt, ... meer informatie over Gezonder Leven. Gezondheid. Gezonde darmen betekenen een gezond lichaam. 7. Glutamine. Glutamine is een van de twintig natuurlijk voorkomende aminozuren die bijdragen tot het optimaal verlopen van heel wat belangrijke lichaamsfuncties, waaronder de spijsvertering en de werking van het afweersysteem. Bereidingswijze van een smoothie voor gezonde darmen Tien gezonde voordelen van lijnzaad. Hoe reinig je de dikke d ... bol.com | Gezonde Darm, Gezond Leven, Stefaan De Wever ... ... . Bereidingswijze van een smoothie voor gezonde darmen Tien gezonde voordelen van lijnzaad. Hoe reinig je de dikke darm op natuurlijke wijze met lijnzaad. Om voluit te profiteren van de voordelen van lijnzaad is het belangrijk dat je lijnzaad koopt dat nog in de schil zit. Dit bevat namelijk meer vezels, zowel oplosbare als onoplosbare, die meer voordelen bieden voor he...

INFORMATIE

AUTEUR
Stefaan De Wever
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Gezonde Darm, Gezond Leven.pdf

OMSCHRIJVING

Darmproblemen zijn geen randfenomeen, ze zijn zo algemeen dat velen een zekere hinder normaal vinden. Darmproblemen kent men in alle denkbare varianten: van kleine, voorbijgaande, oppervlakkige en onschuldige ongemakken tot levensbedreigende aandoeningen. Daartussenin ligt het verhaal van de meeste mensen die dit werk bestuderen. Ze hebben ofwel een concreet verteringsprobleem en willen er op een natuurlijke manier aan werken, of ze hebben andere problemen met de conditie van de darm in verband gebracht. Want wat de effecten zijn van een slechte darmwerking, reikt veel verder dan dit orgaan zelf.Neem nu bijvoorbeeld hoofdpijn, migraine, menstruatieproblemen, reuma-opstoten, spierpijnen, gebrek aan energie, futloosheid, astma, bronchitis, benauwdheid, hartproblemen... Zou je een probleem in de darmwerking vermoeden achter één van deze klachten? En toch bestaat de mogelijkheid als één van de vele invloeden. Toch mag men niet té gemakkelijk zeggen: 'het is de darm...'Wat met de darm aan de hand is, is dikwijls ook niet meer dan een symptoom van een verstoorde levenswijze en voeding, of situeert zich op het diepere vlak in de lichaamsintoxicatie. Dit werk is verhelderend en kan door iedereen worden begrepen. Na een algemene inleiding, is voor dit werk een overzicht gemaakt van de meeste vragen die gesteld worden over de darm en zijn specifieke problemen. Het is een boek dat speciaal geschreven is voor de echte gezondheids-doe-het-zelvers, voor mensen die hun verantwoordelijkheden niet in de schoot van anderen leggen, maar is even waardevol voor iedereen die professioneel of persoonlijk met gezondheid(sverbetering) te maken heeft.Het boek is eenvoudig, eerlijk en zonder omwegen en geeft vooral praktische tips.

Wil je het boek lezen?Gezonde Darm, Gezond Leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stefaan De Wever. Lezen Gezonde Darm, Gezond Leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN